TASUTA TRANSPORT KÕIKIDELE TELLIMUSTELE. TELLIGE NÜÜD!

Valuuta :

Laiendatud granuleeritud kork soojus- ja heliisolatsiooniks 2-9mm - 250l (0,25 m3)

Unit Price for 1 tk. 121,59 EUR / tk.

Unit Price for 2 tk. 118,87 EUR / tk. Unit Price for 3 tk. 116,15 EUR / tk. Unit Price for 4 tk. 114,33 EUR / tk. Unit Price for 5 tk. 113,42 EUR / tk. Unit Price for 10 tk. 111,58 EUR / tk.

(incl. VAT)
Klarna
Based on 40 Reviews
Model/Product no.: EGC310
Weight: 18 kg
Stock status: Tarneaeg: 3-4 nädalat
tk.

 

Kas olete valmis oma maailma kork granulaat soojustus revolutsioneerima?

Looduslik kork, mis on paisutatud, granuleeritud ja valmis muutma viisi, kuidas te mõtlete soojustus ja heliisolatsioon. Rääkides ausalt, see ei ole tavaline isolatsioon. See on tuleviku soojustus, mis aitab teil säästa raha, energiat ja isegi planeeti.

Paisutatud Kork Granulaat Termoisolatsioon muutub kiiresti hitt-tooteks

Populaarne valik majaomanike, ehitajate ja arhitektide seas. Kork Granulaat Soojustus pole lihtsalt trend – see on mängumuutja. Ökoloogilistest ehitajatest kuni kõrgklassi disaineriteni, inimesed kõikidest eluvaldkondadest pöörduvad Paisutatud Kork poole tänu selle unikaalsetele omadustele ja jätkusuutlikkusele. Kork Granulaat kasutatakse ka luksuskodudes, koolides, haiglates ja isegi muuseumides äss termoisolatsioon ja heliisolatsioon.

Kes vajab Paisutatud Kork Granulaat?

Kork Granulaat Soojustus on täiuslik neile, kes otsivad jätkusuutlikku ja efektiivset termoisolatsioon lahendust. See sobib ideaalselt uutele ehitistele, renoveerimistele ja renoveerimistöödele. Olgu te majaomanik, ehitaja või arhitekt, Paisutatud Granuleeritud Kork termoisolatsioon ja heliisolatsioon vastab teie vajadustele. See on täiuslik seinte isoleerimiseks, katuste ja muu jaoks. Kork Soojustus ei ole ainult soojas hoidmiseks talvel. Kork granulaat termoisolatsioon on ka hädavajalik suvel jahedana püsimiseks, takistades kuumuse sisenemist teie koju või kontorisse. Ja ärge unustage, et Paisutatud Kork Granulaat on looduslik materjal, mille tumedam värv jäljendab mulda, muutes selle suurepäraseks täitematerjaliks terraariumitele. Looduslik kork on vastupidav mädanemisele ja hallitusele, pakkudes funktsionaalset ja dekoratiivset lisandit terraariumidele.

Avasta Paisutatud Kork Granulaat Termoisolatsioon ja Heliisolatsioon

  • Valmistatud looduslikust korgitammest: Keskkonnasõbralik ja taastuv.

  • Tume kork värvus: Värvus saadakse naturaalse korgi kuumutamisel, andes materjalile veelgi paremad omadused.

  • Euro klass E tulekindlus: Paisutatud kork granulaat on leegiaeglustav materjal, mis ei eralda tulega kokkupuutel kahjulikke gaase.

  • Keskmine tihedus: 60-70 kg/m³, ideaalne termoisolatsioon ja heliisolatsioon.


Otsid Paisutatud korki lehtede kujul? Vaata meie Termoisolatsioon ja heliisolatsioon paisutatud korgi plaate! Või ehk vajad kergemat värvi lahtist materjali? Granuleeritud kork on sinu jaoks täiuslik!

Põhjused, miks paisutatud kork granulaat on parim valik teie termoisolatsiooniks

  • Paisutatud kork granulaat on kerge ja funktsionaalne soojustus: Sobib siseseintele, põrandatele ja tasanduskihtidele.

  • Ideaalmaterjal heliisolatsioon ja raskesti ligipääsetavate alade termoisolatsioon: Paisutatud kork granulaat sobib pragude ning muude kättesaamatute kohtade jaoks. Korgi granulaat on lihtsasti kasutatav õõnsustes, tasanduskihtides, pööningutel, põrandatel ja termoisolatsiooni täitematerjalina.

  • Paisutatud korgist granulaat sobib kasutamiseks heliisolatsioonimaterjalina: Materjali rakuline struktuur ja elastsus aitavad vähendada helilainete edasikandumist, muutes selle efektiivseks heliisolatsioonimaterjaliks seintele, lagedele ja põrandatele.

  • Paisutatud korgist granulaat vähendab süsiniku jalajälge: Valmistatud taastuvast ja jätkusuutlikust korgikoorest.

  • Kork materjali kasutatakse sageli ehituses ja sellel on mitmesuguseid rakendusi: Paisutatud korki saab kasutada sisemiste kaksikseinte või harjatud katuste täitmiseks lahtise termoisolatsiooniga talade vahel.

  • Ei eralda kahjulikke kemikaale: Paisutatud korgist granulaat on ohutu teie tervisele ja keskkonnale.

  • Säilitab aja jooksul oma kuju: Ei suru kokku ega kaota oma isolatsiooniomadusi aja jooksul.

  • Paisutatud kork granulaat soojustus pakub kõrget veekindlust: Ei ima niiskust ega soodusta hallituse teket.

  • Pakub suurt paindlikkust: Kohaneb erinevate kuju ja kontuuridega tänu oma lahtisele vormile, mis koosneb korgitükkidest.

  • Mittetoksiline ja hüpoallergeenne: Ohutu teie perele ja keskkonnale.

  • Paisutatud kork granulaat on mõõtmetelt ja kvaliteedilt stabiilsed: Paisutatud kork säilitab oma suuruse ja parameetrid äärmuslikel temperatuuridel vahemikus -180ºC kuni +120ºC.

Telli kohe paisutatud kork granulaat soojustus!

Kas olete valmis oma termoisolatsiooni mängu järgmisele tasemele viima? Kas soovite säästa raha, energiat ja kaitsta samal ajal planeeti? Siis on aeg tellida oma paisutatud kork granulaat soojustus juba täna!

Paisutatud kork granulaat valmistamise protsess meenutab... popcorni!

Korjatud korgikoort sorteeritakse ja puhastatakse, et eemaldada kõik lisandid nagu mustus ja praht. Kork keedetakse pehmendamiseks ja töötlemise hõlbustamiseks. Pehmendatud kork lõigatakse väikesteks kuubikuteks või granulaatideks, mis seejärel kuumutatakse kõrgele temperatuurile. See põhjustab korgi paisumise (just nagu popcorn), tumenemise ja kaalu vähendamise. Protsessi käigus vabanenud suberiin on looduslik liim, mis seob paisuvaid teri. Kui kork on paisunud, klassifitseeritakse see suuruse, kvaliteedi ja värvi järgi.

Korduma kippuvad küsimused paisutatud kork granulaat soojustus kohta

K: Kuidas ma peaksin paisutatud kork granulaat soojustus paigaldama?

V: Kork granulaat soojustus on lihtne paigaldada. Granulaate saab valada ja ühtlaselt pinnale laotada ning seejärel tasandada ja tihendada.

K: Kuidas võrdub paisutatud Kork granulaat soojustus vahuisolatsiooniga?

V: Paisutatud kork granulaat isolatsioon on jätkusuutlikum ja keskkonnasõbralikum valik võrreldes vahuisolatsiooniga. See pakub ka paremat heliisolatsioon.

K: Kas kork granulaat saab ringlusse võtta?

V: Jah, looduslik kork on täielikult ringlussevõetav ja seda saab pärast esmast kasutust uuesti kasutada või ümber töödelda.

K: Kuidas peaksin oma paisutatud kork granulaat soojustus säilitama?

V: Toote tuleks hoida kuivas ja hästi ventileeritavas kohas, et vältida niiskuse kogunemist. Samuti tuleks seda hoida eemal otsesest päikesevalgusest ja kuumusallikatest.

Naturaalne kork: veinipudelitest jätkusuutliku soojustuseni

Minevikus naturaalset korki peamiselt pudelikorkidena. Tänapäeval on kork soojustus saanud populaarse valiku ökoteadlike ehitajate ja koduomanike seas. Eriti on populaarsust kogunud paisutatud granulaat kork, mis on tuntud oma unikaalse tekstuuri ja jätkusuutlikkuse poolest. Täna on kork soojustus laialdaselt tunnustatud kui üks kõige jätkusuutlikumaid ja keskkonnasõbralikumaid soojustus valikuid turul.

Tutvuge meie ettevõttega

Oleme uhked, et saame pakkuda oma klientidele kõrgekvaliteedilist paisutatud kork granulaat termoisolatsioon ja heliisolatsioon. Me usume jätkusuutlike materjalide võimusse luua paremat tulevikku kõigile, ja kork soojustus on selle uskumuse teoks saamise suurepärane näide. Pealegi oleme pereettevõte, millel on kirg keskkonnasõbralike ja jätkusuutlike materjalide vastu. Meie meeskond on pühendunud suurepärase klienditeeninduse pakkumisele ja veendunud, et meie kliendid pääsevad ligi parimatele jätkusuutlikele soojustus toodetele turul.

Ärge oodake ja tellige paisutatud kork granulaat soojustus!

Uuendage oma isolatsiooni valikut paisutatud kork granulaat. See on mitmekülgne ja keskkonnasõbralik – tellige kohe ja kogege ise kork soojustuse eeliseid. Uskuge meid, te ei kahetse seda!

Tükkide suurus 2-9 mm
Maht 250 l (0.25 m³)
Värv Tumepruun
Materjal Paisutatud kork

Customers who bought this product also bought

preload spinner
preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Turvalised maksed
Tasuta kohaletoimetamine
Kõrgeim kvaliteet
Rahulolu garantii