TASUTA TRANSPORT KÕIKIDELE TELLIMUSTELE. TELLIGE NÜÜD!

Valuuta :

Vedel lateks 0,5kg - looduslik lateksliim (puhas lateks)

Unit Price for 1 tk. 30,48 EUR / tk.

Unit Price for 2 tk. 17,03 EUR / tk. Unit Price for 3 tk. 12,55 EUR / tk. Unit Price for 4 tk. 10,30 EUR / tk. Unit Price for 6 tk. 8,06 EUR / tk. Unit Price for 8 tk. 6,94 EUR / tk. Unit Price for 10 tk. 6,22 EUR / tk. Unit Price for 20 tk. 4,78 EUR / tk. Unit Price for 30 tk. 4,25 EUR / tk. Unit Price for 40 tk. 4,01 EUR / tk.

(incl. VAT)
Klarna
Based on 1 Review
Model/Product no.: NL500
Weight: 0.5 kg
Stock status: In stock
tk.
Spetsialiseerunud vedel lateks – liim eritöödeks ja professionaalseks kasutamiseks!

Professionaalne toode Natural Latex on kiiresti kivinev latekssideaine, mis tagab tugeva sideme ja on ka äärmiselt käepärane kasutada. Pakume vedelat lateksi populaarsetes grammides alates 250 g kuni 10 kg ja suuremates eritellimusel (võtke meiega ühendust e-posti teel). Meie e-poest valite kindlasti toote, mis vastab igas mõttes teie nõuetele! Latekspiim ei sisalda orgaanilisi lahusteid.

Looduslik lateks – milleks kasutada?


Vedel lateks on eriti soovitatav loodusliku korgi liimimiseks, kuid mitte ainult. See on toode, mis tuleb toime eriti nõudlike rakendustega! Latekssideainet kasutatakse edukalt korgist, vildist, PU-vahust, papist ja looduslikest materjalidest valmistatud elementide ja pindadega. Vedel lateks on väga populaarne nahast valmistatud esemete valmistamisel ja parandamisel ning jalatsitööstuses. Latekspiima kasutatakse vooderdiste ja põhjade ühendamiseks. Looduslikku lateksit kasutatakse ka jumestuselementide (nt kunsthaavade) loomiseks. Looduslik lateks on parim spetsialiseerunud vedel lateks kõigile neile, kes hindavad kõrgeimat kvaliteeti. Suurepärane alternatiiv kruvidele ja naeltele, mis ei ole esteetiliselt meeldivad, aeganõudvad ja mitte alati rakendatavad.

Lateksliimi pealekandmine – kuidas seda teha?

Enne kasutamist lugege toote etiketti ja juhiseid. Vedelat lateksit saab peale kanda mitmel viisil, nt. pintsli, püstoli või lateksrulli abil. Liim kantakse ühele või kahele liimitud kihile – oleneb materjalist ja efektist, mida soovid saavutada. Ärge unustage kanda ühtlast lateksliimi kihti. Liimiplekid, mis võivad pealekandmisel tekkida, tuleb koheselt veega maha pesta. Liimi lahtiolekuaeg on ligikaudu 15 minutit ja latekspiima tarbimine oleneb kasutuskohast.

Vedela lateksi ladustamine

Looduslik lateks on saadaval mugavas pakendis, mis võimaldab toodet hõlpsalt ladustada ja transportida. Lateksliimi hoida kuivas ja jahedas kohas (kuni 12 kuud). Ärge unustage kaitsta lateksit külmumise eest (külmumise korral on see kasutuskõlbmatu). Pärast iga kasutuskorda keerake kork korralikult ja tihedalt kinni. Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.

Tehnilised andmed:

Põhi: vesidispersiooniga modifitseeritud lateks
Värvus: piimjas valge
Kaal: 0,5 kg
Töötemperatuur: üle 16 kraadi Celsiuse järgi (toatemperatuur)

Lisateavet toote kohta leiate tehnilisest juhendist.

Customers who bought this product also bought

preload spinner
preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Turvalised maksed
Tasuta kohaletoimetamine
Kõrgeim kvaliteet
Rahulolu garantii