TASUTA TRANSPORT KÕIKIDELE TELLIMUSTELE. TELLIGE NÜÜD!

Valuuta :

Cork decking for marine boats SeaCork 4mm x 1m korgist paadi terrass DARK

Unit Price for 1 m2 60,72 EUR / m2

Unit Price for 2 m2 46,80 EUR / m2 Unit Price for 4 m2 39,81 EUR / m2 Unit Price for 8 m2 38,61 EUR / m2 Unit Price for 16 m2 37,70 EUR / m2 Unit Price for 24 m2 36,76 EUR / m2 Unit Price for 40 m2 36,57 EUR / m2 Unit Price for 48 m2 36,40 EUR / m2 Unit Price for 96 m2 34,23 EUR / m2

(incl. VAT)
Klarna
Based on 4 Reviews
Model/Product no.: R1521-4-M
Weight: 2.5 kg
Stock status: In stock
m2

 

Kork pudelites ja... sinu paadil? Miks mitte!

Millal sa viimati imetlesid pudelikorgi elegantsust? Võib-olla mitte kunagi. Aga mis oleks, kui ütleksime sulle, et see "tagasihoidlik" kork on rohkem kui lihtsalt pudelikork ja on valmis vallutama sinu... jahi pinda? Jah, see pole nali! Looduslik kork rullis ja vastupidav veekindel põrandakate paatidele ja jahtidele, mis pole võrreldav. Kõlab põnevalt? Sukeldume siis sellesse teemasse. Sa avastad unikaalse libisemisvastase korkkatte paatidele!

Looduslik kork lainetel  libisemisvastane matt paatidele on valitsev trend

Kas laevatekk parkett valmistatud naturaalsest korgist paatidel on vaid mööduv moehullus? Mitte üldse. Viimastel aastatel on korkpõrandate paigaldamine jahtidele saanud tõeliseks hittiks purjetamishuviliste seas. Tuntud näitlejad ja tippsportlased uhkeldavad uhkusega oma korgipindadega - mida tuntakse rahvasuus SeaCorki nime all - oma jahtidel. Kuid sellega kõik polegi. Ökoinnovatsiooni ettevõtjad, otsides keskkonnasõbralikke ja uuenduslikke lahendusi, hakkasid samuti kasutama looduslikku korki ja korgipõrandat paatide ehituses. Kaasaegne purjetamismaailm on ühel meelel: korgist libisemisvastane põrand paatidele on rohkem kui lihtsalt materjal, see on elustiil vees!

Mere seikluste armastajatele: kork rullis ja libisemisvastane matt mis vastab looduse väljakutsetele!

Kui oled jahipaatide omanik või paat, siis see toode on sulle! See sobib ideaalselt katetele, mis on vastuvõtlikud niiskusele, soolale, ekstreemsetele temperatuuridele või UV-kiirgusele. Looduslik kork ei ole ainult esteetika küsimus, vaid eelkõige funktsionaalsus. Kui otsid materjali, mis on vastupidav ebasoodsatele tingimustele ja soovid samal ajal anda oma keskkonnale looduslikku elegantsi, siis looduslik kork ja libisemisvastane matt on see, mida vajad!

Korgimatt paatides üksikasjad: Vaata, mida täpselt pakume!

  • Libisemisvastane matt valmistatud looduslikust korgist: SeaCork tagab ökoloogilise päritolu, mis tagab kvaliteedi ja vastupidavuse. Esteetiline laevatekk parkett looduslikus pruunis värvitoonis.

  • Saadaval suurused: Proua laiusega 1 m pakume kahte paksust: 5 mm ja 8 mm. Kork rullis ja laevatekk parkett, ideaalne igasuguseks kasutamiseks

  • Pikkus vastavalt tellimusele ja müük ruutmeetrites: Võimalus kohandada korgirulli pikkust vastavalt teie vajadustele. Kõik selles seerias olevad tooted müüakse ruutmeetrites.

  • Maksimaalsed paadipõrandakate mõõtmed: 8 mm paksuse korral - 8 meetrit, 5 mm paksuse korral - 13 meetrit. Näiteks tellimuse korral 15 m² paksuse 8 mm marine cork paatidele saadame kaks rulli pikkusega 8 m ja 7 m.

  • Tihedus: >600 kgs/m³.

Miks valida libisemisvastane matt korgist paadipõranda kate? Tutvuge eelistega!

  • Vastupidavus merekeskkonnas: Looduslik marine cork SeaCork näitab kõrget vastupidavust merevee mõjule, mis pikendab paadi ja jahi eluiga.

  • Parda temperatuuri stabiilsus: Tänu meie korgile põrandakattele säilitab parras olenemata aastaajast stabiilse ja mugava temperatuuri, idealny dla laevatekk parkett.

  • Libisemisvastane materjal: Isegi niisketes tingimustes tagab paadipõrandakate libisemisvastane matt ja kork rullis suurepärase haarduvuse.

  • Lihtne puhastada: Mustus ja plekid on kergesti eemaldatavad, mis lihtsustab seacork kork rullis paadimati hooldust.

  • Majanduslik valik korgipõranda kattega paadil: Looduslik marine cork ja laevatekk parkett on aastate pikkune investeering.

  • Ökoloogiline lähenemine: Võrreldes sünteetiliste parda kattematerjalidega, on meie looduslik seacork SeaCork ja libisemisvastane matt säästlik valik.

  • Müra vähendamine: Looduslik kork summutab loomulikult helisid, tagades vaikuse laevatekk parkett kasutamisel.

  • Stiil ja elegants: Esteetiline marine cork ja kork rullis lisab luksusliku iseloomu kogu komplektile.

  • Antiallergiline paadimatt: Loodusliku korgi omadused muudavad selle allergikutele ohutuks.

  • Kergus: Laevatekikate korgi kork rullis on kerge, libisemisvastane matt, mis ei koorma paadi konstruktsiooni täiendavalt.

  • Kaitse löökide eest: Korgikate SeaCork ja libisemisvastane matt vähendab kukkumiste tagajärgi, neelab lööke ja kaitseb potentsiaalsete kahjustuste eest.

Sisesta oma laevatekk parkett seacork uuele mugavuse tasandile!

Lõpetage tavaliste lahenduste merel triivimine. Kasutage meie marine cork pakkumist ja muutke oma jaht suurepäraseks üksuseks, mis väärivad parimat kvaliteeti. Kas kaalute seacork'i valimist? Ärge jätke end tahaplaanile ja hooldage oma paadipõranda kork rullis – olge trendide looja!

Unikaalsete triipude ja mustrite loomise kunst libisemisvastane matt paatidele – kuidas seda teha?

Erilise ja iseloomuliku välimuse saavutamine paadipõranda libisemisvastasel korgimatil algab loodusliku korgi täpsest lõikamisest ja freesimisest. Selle protsessi kaudu saavutame süvendid ja vuugid paaditeki laevatekk pinnal, mida saab seejärel täita spetsiaalse BOSTIK Simson MSR Deck Caulk Advance või Sikaflex 291 tihendusmassiga. BOSTIK Simson MSR Deck Caulk Advance on ühekomponentne, püsivalt elastne tihendusmass kiire kõvenemisajaga – toode näitab väga head UV-kiirguse ja ilmastikukindlust. Selle kasutamise ja kõvenemise järel lihvige paadipõranda libisemisvastane matt ning lõpetuseks katke see CorkCoat immutusvahendiga. Optimaalsete tulemuste saavutamiseks soovitame alati tutvuda toodetega kaasasolevate juhistega.

Kork tekil - vastused teie laevatekk parkett küsimustele

K: Kas saab libisemisvastane matt paadile lõigata?

V: Jah, marine cork ehk laevatekk parkett on lihtne lõigata vastavalt vajadustele. Piisab teravast noast. 

K: Kas looduslik seacork ja kork rullis on keskkonnasõbralik?

V: Jah, kork rullis seacork on looduslik ja pärineb taastuvatest allikatest, tehes selle keskkonnasõbralikuks valikuks teadlikele tarbijatele.

K: Kui kaua säilitavad libisemisvastane matt seacork paadimatid oma kvaliteedi ja funktsionaalsuse?

V: Õige hoolduse korral võib laevatekk parkett jääda aastateks kasutuskõlblikuks.

K: Kas korkne laevatekk parkett sobib minu jahti traditsioonilise stiiliga?

V: Laevatekk parkett kork rullis sobib suurepäraselt nii kaasaegsete kui ka traditsiooniliste stiilidega, lisades soojust ja elegantsi.

K: Kuidas täpselt puhastada kork rullis laevatekk parkett korgist paadipõrandat, et pind ei kahjustuks?

V: Kasutage õrnaid puhastusvahendeid ja pehmet lappi. Vältige kriimustavaid aineid ja agressiivseid kemikaale.

K: Kas ma saan kasutada kork rullis libisemisvastane matt korkist paadisiseselt, näiteks kajutis?

V: Jah, seacork on suurepärane ka siseruumides tänu selle soojusisolatsiooni ja libisemisvastane matt omaduste tõttu.

Korgist veinist eksklusiivse marine cork matini: Tammekooriku uskumatu teekond

Marine cork, ehk kuigi see on sajandeid seostatud peamiselt pudelitega, on korgi loomulik libisemisvastane matt alati olnud hinnatud oma unikaalsete isoleerivate omaduste, paindlikkuse ja niiskuskindluse poolest. Aja jooksul märgati, et marine cork libisemisvastane matt ainult ei toimi suurepärase isolaatorina, vaid saab suurepäraselt hakkama ka mere soola. Tänu loomulikele libisemisvastastele omadustele ja lihtsale töötlemisele on kork rullis laevatekk parkett asendamatuks jahipaadi pardal!

Meist: Kirg, mis on ühendatud marine cork traditsiooniga

Me oleme entusiastide meeskond, kes usuvad loodusliku korgi ja eriti laevatekk piiramatutesse võimalustesse. Juba aastaid oleme järjepidevalt laiendanud oma teadmisi ja täiustanud kork rullis töötlemise tehnoloogiat, et pakkuda meie klientidele kõrgeima kvaliteediga tooteid nagu seacork libisemisvastane matt. Järgides kirge, uuenduslikkust ja täiuslikkuse poole püüdlemist, soovime, et iga meie uksest väljuv toode oleks meie armastuse kajastus loodusliku korgi vastu ja meie klientide hoolitsuse eest.

Sukeldu marine cork maailma! Parim libisemisvastane matt jahipaadile

Ära oota enam, liitu nendega, kes on juba avastanud marine cork libisemisvastane matt korgi mati võluomadused. Iga jaht ja paat väärib tipptaset, ning meie marine cork laevatekk parkett on kvaliteedi, vastupidavuse ja stiili garantii. Kui unistad oma jahi jaoks läbimõeldud ja keskkonnasõbralikest lahendustest, siis oleme siin, et sind aidata. Lisa merekork libisemisvastane matt SeaCork ostukorvi ja veendu ise!

Formaat Rulli
Värv Tumepruun
Maksimaalne ühe rulli pikkus 16 m
Laius 1 m
Tihedus >600 kgs/m³
Materjal Looduslik kork
Turvalised maksed
Tasuta kohaletoimetamine
Kõrgeim kvaliteet
Rahulolu garantii