TASUTA TRANSPORT KÕIKIDELE TELLIMUSTELE. TELLIGE NÜÜD!

Valuuta :

Korgigraanulid kunstmurule 1-2mm - 10kg (100 liters)

Unit Price for 1 tk. 275,17 EUR / tk.

Unit Price for 2 tk. 39,48 EUR / tk. Unit Price for 4 tk. 38,33 EUR / tk. Unit Price for 6 tk. 38,04 EUR / tk. Unit Price for 8 tk. 37,46 EUR / tk. Unit Price for 10 tk. 37,17 EUR / tk.

(incl. VAT)
Klarna
Based on 1 Review
Model/Product no.: CGI12
Weight: 10 kg
Stock status: In stock
tk.

 

Kes oleks arvanud, et rohi armastab... korki?

Kõige parem granulaat kunstmuru jaoks? Võib-olla arvad, et see on järjekordne keemia ja kunstlike lisanditega täidetud leiutis. Aga sa eksid – loodus mängib rolli kujul korgist granulaadist! Meie granulaat on ökoloogiline, looduslik materjal nagu kork, mis muudab sinu staadioni ja aia tõeliselt looduslikuks.

Sa ei usu, kui suureks hitiks on meie korgist granulaat – looduslik materjal kunstmuru maailmas saanud...

Esimene lahinguväljale, see tähendab staadionile, astuvad sportlased. Paljud sportlased ja treenerid on mõelnud, kuidas muuta oma staadioneid jalgadele ja keskkonnale sõbralikumaks, kasutades looduslikku materjali nagu kork. Ja voilà! Korgist granulaat ja kunstmuru täiteaine osutusid nende küsimuse vastuseks. Kuid mitte ainult professionaalid langesid loodusliku korgi võlu alla. Ka koduaedade ja mänguväljakute omanikud märkasid selle potentsiaali, kasutades meie looduslikku materjali.

Kas korgist granulaat on sinu jaoks?

Kui oled kunstmuru staadioni omanik, siis korgist granulaat on parim valik. Looduslik kork on mugavuse ja ohutuse garantii sportlastele igal oskustasemel. Pole vahet, kas see on miniväljak, jalgpalliväljak, hoki või golf – korgist granulaat sobib suurepäraselt. Lisaks loob korgist granulaat kunstmurule ohutu ruumi mitte ainult professionaalsetele sportlastele, vaid ka lastele ja noortele. Kui soovid, et sinu staadion oleks koht, kus kirg kohtub ohutuse, mugavuse ja ökoloogiaga, on korgist granulaat ja selle looduslik materjal just sinu jaoks.

Tutvu parima platsikattega! Mida me pakume?

  • Tehismuru kattematerjal, mis on valmistatud looduslikust korgist – ökoloogiline ja vastupidav lahendus kui otsid looduslikku materjali.

  • Suur terade tihedus (180-200 kg/m³) tagab, et tuul ei puhu korgigranulaate muru vahelt minema. Looduslik kork püsib omal kohal ja toimib kui looduslik materjal!

  • Korgikillustik suuruses 1-2 mm on näide loodusliku materjali kasutamisest.

  • Korgigranulaadil on looduslik maalähedane-pruun värv, mis sobib ideaalselt tehismuru täiteaineks ja on täielikult looduslik materjal.

  • Saadaval variandid: Pakkumine hõlmab korgigranulaate suurustes 1 kg, 5 kg, 10 kg, 15 kg, 50 kg, 100 kg, 180 kg ja 360 kg – kõik valmistatud looduslikust korgist.

  • Pakendid: Tellimused kuni 50 kg pakitakse karbidesse (saadetised), suuremad kogused 100 kg kuni 360 kg saadame nn. Big Bag kotis alusel. Üks täisalust on 360 kg (aluse mõõtmed: 100 × 100 × 215 cm) looduslikust korgist.

  • Korgigranulaadi kulu 1 m² murule on umbes 0,55 kg/m², mis näitab korgi efektiivsust kui looduslikku materjali.

Miks on tehismuru korgigranulaat väljakutel esirinnas?

Kui sporditurg avastab ökoloogiliste materjalide potentsiaali, kujuneb tehismuru korgigranulaat esimeseks valikuks. Miks?
  • Ökoloogiline võit: Euroopa Liidu keelu tõttu plastist ja kummi granulaatide kasutamisel kerkib meie korgigranulaat esile sertifitseeritud ja 100% loodusliku alternatiivina.

  • Looduslikkus igas mõttes: Kuidas muuta tehismuru looduslikumaks? Lihtne vastus: lisa looduslik kork.

  • Lõhnatu tehismuru kate: Kork mitte ainult ei näe välja looduslik, vaid ei erita ka ebameeldivat lõhna, mis sageli kaasneb teiste täiteainetega. See on tõeline näide looduslikust materjalist.

  • Õige temperatuur loodusliku täiteainega: Tänu korgi omadustele alandab see murupinna temperatuuri kuni 30%.

  • Amortisatsioon ja ohutus: Tehismuru jaoks mõeldud kork – looduslik materjal pehmendab lööke, vähendades vigastuste ohtu.

  • Kõrgeim kvaliteet: Meie korgigranulaat on niiskuskindel, ei ärrita nahka ja on vaba kahjulikest ainetest – jällegi loodusliku materjali plussid.

  • Vaikus on kuld: Kork tõhusalt summutab müra, luues vaiksema mänguruumi. See on korgi ja loodusliku materjali eelis.

  • Kerge hooldatavus: Korgigranulaadiga väljak vajab vähem kastmist. Lisaks on kork vastupidav hallitusele ja seentele, mis kinnitab selle omadusi kui loodusliku materjali.

  • Muru suurepärane välimus: Kaitseb muru soovimatute deformatsioonide eest, hoides selle esteetilisust pikka aega. Kork tagab loodusliku ilme.

  • Madalaim CO₂ jalajälg: Loodusliku korgiga vähendad CO₂ emissiooni, aidates kaasa keskkonna kaitsmisele ja toetudes 100% looduslikule materjalile.

Soovid tunda tõelist vahet jalgade all? Vali kork – looduslik materjal!

Ära lase järgmisel võimalusel endast mööda minna! Viige oma mänguväljak, staadion või jalgpalliplats järgmisele tasemele mugavuse, ökoloogia ja kvaliteedi osas. Otsustage korgigranulaadi, sest looduslik kork on parim materjal!

Kunstmuru ja looduslik kork: Kuidas seda teha?

Korgigranulaadiga väljaku ettevalmistamine pole keeruline, kuid nõuab hoolikust. Alustage väljaku katmisest liivakihiga. Liiv on alus, millele asetub teie ökoloogiline korgigranulaat. Kui aluspind on valmis, on aeg looduslik materjal – korgitäide. Jaotage korgigranulaat ühtlaselt kogu murupinnale. Te ei pea muretsema võimalike kokkukleepuvate graanulite pärast – looduslik kork saab sellega hõlpsalt hakkama.

KKK: Kõik, mida pead teadma korgigranulaadist

K: Kas korgigranulaat on lastele ohutu?

V: Absoluutselt! See looduslik materjal on ohutu, ei sisalda kahjulikke kemikaale ja ei ärrita nahka.

K: Kas ma saan kasutada granulaati kunstmurul muudel pindadel kui väljakutel?

V: Kuigi looduslik kork on ideaalne väljakute jaoks, saab seda kasutada ka aedades ja muudes välistingimustes.

K: Kuidas hoiustada kasutamata korgigranulaati väljakule kõige paremini?

V: Korkmaterjali, olles looduslik materjal, on kõige parem hoida kuivas kohas, eemal otsestest päikesekiirtest.

K: Kas ma saan segada korgiga katet teiste materjalidega?

V: Looduslik kork on iseenesest suurepärane täiteaine, seega on parem vältida selle segamist teiste materjalidega, et mitte vähendada selle kvaliteeti.

K: Kas korgigranulaat on tuleohtlik?

V: Ei, kork – looduslik materjal ei ole tuleohtlik materjal.

K: Kui tihti tuleb väljakul korgigranulaati vahetada?

V: Tänu selle looduslikule materjalile kestab korgigranulaat palju aastaid. Vahetamise sagedus sõltub väljaku kasutamise intensiivsusest, kuid tavaliselt on see vajalik pärast paljude aastate kasutamist.

Kas olete kunagi mõelnud, miks looduslik kork on nii populaarseks saanud?

Algusest peale. Looduslik kork on looduslik materjal, mis pärineb korgitammekoorest. Juba vanad kreeklased ja roomlased hindasid korgi, kui loodusliku materjali, erakordseid omadusi, kasutades seda muu hulgas jalanõudes. Aga kuidas jõudsime antiiksetest sandaalidest kaasaegsetele väljakutele? Selgus, et looduslik kork oma põrutusvastaste omaduste, niiskuskindluse ja kuju säilitamise võime tõttu on ideaalne mitte ainult meie lemmikveini sulgemiseks. Ajapikku hakkasid tootjad otsima ökoloogilisi alternatiive traditsioonilistele väljakutele. Mikroplastiga seotud keskkonnaküsimuste suurenedes on korgigranulaat kui 100% looduslik ja taastuv materjal ideaalne lahendus. See keskkonnasõbralike väärtuste ja suurepäraste omaduste kombinatsioon on teinud looduslikust korgist "kuldse granulaadi" kunstmuru maailmas.

Meie kirg loodusliku korgi vastu

Meie meeskond on juba aastaid olnud eesliinil korgil põhinevate looduslike lahenduste pakkumisel. Meie veebilehte külastades olete ilmselt juba märganud, kui suur kirg meile on looduslik kork. Alustasime korgiseiklust mõnikümmend aastat tagasi, kui märkasime korgi, kui loodusliku materjali, erakordseid omadusi ja selle mitmekülgseid kasutusvõimalusi – lihtsatest alustest kuni isolatsiooni ja seina kaunistuseni kuni kunstmurule mõeldud granulaadini. Sellest ajast peale oleme igapäevaselt pingutanud, et pakkuda teile kõrgeima kvaliteediga tooteid, mis on mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka keskkonnasõbralikud, millele on lisatud looduslik kork.

Ärge oodake, avastage loodusliku korgi maagia juba täna!

Kunstmuru jaoks mõeldud korgist drenaaž on olnud revolutsioon väljakute maailmas. Miks siis mitte liituda nende hulgas, kes hindavad looduslikku materjali nagu kork? Proovige juba täna, kuidas kork – looduslik materjal võib muuta teie väljaku mugavaks ja keskkonnasõbralikuks ruumiks!
Värv Looduslik
Materjal Looduslik kork
Turvalised maksed
Tasuta kohaletoimetamine
Kõrgeim kvaliteet
Rahulolu garantii