TASUTA TRANSPORT KÕIKIDELE TELLIMUSTELE. TELLIGE NÜÜD!

Valuuta :

Korkkangas CORTEX PLAIN 0,5mm

Unit Price for 1 m 43,45 EUR / m

Unit Price for 2 m 29,79 EUR / m Unit Price for 3 m 25,15 EUR / m Unit Price for 4 m 22,61 EUR / m Unit Price for 6 m 20,13 EUR / m Unit Price for 8 m 18,78 EUR / m Unit Price for 10 m 18,01 EUR / m Unit Price for 12 m 17,59 EUR / m Unit Price for 14 m 17,15 EUR / m Unit Price for 17 m 16,71 EUR / m

(incl. VAT)
Klarna
Based on 1 Review
Model/Product no.: CORTEX1
Weight: 0.25 kg
Stock status: In stock
m

 

Kas oled kunagi kuulnud kangast, mis pole lihtsalt... kangas?

Kujuta ette, et sinu lemmik nahkjakki ja korktahvel saavad moeka beebi – see on Cortex Plain Cork Fabric! See pole lihtsalt veel üks materjal; Korkkangas on vestluse alustaja, stiili avaldus ja noogutus keskkonnasõbralikule šikile. Naturaalne tapeet, korkpaber, dekoratiivne spoon mööblile, öko-õmblusmaterjal... Kõik ühes!

Korkkangas vallutab moemaailma: Kõik on seda tegemas

Looduslik kork pole enam ainult veinisõprade jaoks. Alates teadlikest keskkonnakaitsjatest kuni kõige trendikamate moedisaineriteni, kõik saavad tükikese meie korkmaterjalist õmblemiseks. Kujutage ette: stiilsed käekotid, vastupidavad rahakotid ja isegi avangardistlikud riided – kõik valmistatud mitmekülgsest korkkangast. Looduslik korkmaterjal teeb tõelise plahvatuse seintel ja mööblil kogu maailmas!

Kes vajab korkkangast?

Korkkangas seintele on täiuslik valik inimestele, kes soovivad lisada soojust ja looduslikku iseloomu oma seintele. Sõltumata sellest, kas renoveerite vana kortermaja, sisustate modernset korterit või renoveerite kontorit – dekoratiivne kork seintel toob sisse ainulaadse atmosfääri ja stiili. Korkkangas on täiuslik kõigile, kes soovivad värskendada oma mööbli ja uste välimust, lisades neile unikaalset, looduslikku iseloomu. Kork spoon ja korkpaber töötavad suurepäraselt kui pealmine kiht mööblil, nii erakodudes kui ka avalikes kohtades nagu kohvikud, restoranid ja kontorid. Korkkangas on ideaalne mööbli kapiuste, OSB-plaatide või isolatsioonipindade jaoks, mis vajavad lisavõlu! Korkkangas on unistus moedisaineritele ja DIY-entusiastidele. Meie korknahkkanga ainulaadne tekstuur teeb sellest esimese valiku kõigile, kes soovivad lisada oma loomingusse keskkonnasõbralikku peenusust! Õmblemiseks mõeldud korkmaterjal hindavad kindlasti ka aksessuaaride loojad, nagu kotid, rahakotid ja kingad. Korkkangas on suurepärane alternatiiv naturaalsele või kunstlikule nahale!

Cortex Plain Korkkangas: Teie keskkonnasõbralik valik

  • Looduslik imetlus: Looduslikust korgist valmistatud korkpaber – materjal pole mitte ainult kaunis, see on ka keskkonnasõbralik valik.

  • Lihtne ja selge: 'Lihtne' muster on elegantne ja tagasihoidlik, esitledes loodusliku korgi loomulikku ilu korkkangana.

  • Müüdud jooksva meetri järgi: Teie mugavuse huvides müüme korknahkkangast meetri kaupa - tellite täpselt nii palju, kui vajate. Ühe rulli maksimaalne pikkus on 17 meetrit. Näiteks 20 jooksva meetri tellimisel saate kaks rulli: 17 m ja 3 m.

  • Suurus: Iga korkpaberi rull on 137 cm lai, tagades teile piisavalt materjali teie projektidele. Näiteks 3 meetri ostmine tähendab 3 m pikkuse saamist 137 cm laiuses korkkangas.

  • Paksus: Korknahkkanga paksus on 0.55 mm, millest 0.5 mm on looduslik kork ja 0.05 mm polüestri-puuvilla segu tugevuse jaoks.

  • Saadaval ka isekleepuva versioonina: Ideaalne siledatel, tolmuvabadel pindadel (müüakse eraldi 640 × 940 mm lehtedena korkkangas).

Otsite rohkem dekoratiivset korki? Tutvuge meie 3D Dekoratiivne Kork!

Mitmed põhjused valida korkmaterjal õmblemiseks ja muuks

  • Keskkonnasõbralik ekstravagants: Loodusliku korgi staatust keskkonnasõbraliku ekstravagantsina ei saa ülehinnata. Muutes loodusliku korgi suurepäraseks taastuvaks tooraineks korkkangana.

  • Kergekaaluline liider: Korkpaberi sulgkerge olemus muudab selle töötamise rõõmuks. Olgu te professionaalne disainer, kes tegeleb korkkangaga või DIY entusiast, kes kasutab õmblemiseks korkmaterjali, selle kergekaaluline kvaliteet tagab lihtsa käsitsemise ja rakendamise.

  • Hüpoallergeenne kangelane: Allergiatega inimestele on looduslik kork tõeline kangelane. Selle hüpoallergeensed omadused tähendavad, et see ei kogu tolmu ega allergeene, muutes korknahkkanga ohutuks valikuks kõigile. See on eriti oluline toodete puhul nagu korknahkkangas, mis puutuvad otseselt kokku nahaga.

  • Pehme puudutuse sensatsioon: Õmblemiseks mõeldud korkmaterjali ainulaadne tekstuur pole mitte ainult visuaalselt atraktiivne, vaid ka pehme puudutusega. See pehmus lisab toodetele luksuslikku tunnet, olgu see siis moes kasutatav korkkangas või mööblis kasutatav kork spoon. See pakub taktiilset kogemust, mida sünteetilised materjalid lihtsalt ei suuda võistelda, lisades igale esemele mugavuse ja soojuse elemendi.

  • Mitmekülgne virtuoos: Korkkangas mitmekülgsus on võrreldamatu. See ületab kategooriaid, leides oma koha moes, sisustuses ja seina katetes. Korkkangas revolutsioonib moe tööstust oma jätkusuutlike ja stiilsete alternatiividega traditsioonilistele materjalidele. Kodukaunistamises lisab kork spoon looduslikku ja maalähedast võlu seintele ja mööblile. See mitmekülgsus muudab selle ühe peatuse materjaliks erinevateks rakendusteks!

Hangi Korgitud: Aeg on Nüüd

Sukeldu korkkanga maailma ja vabasta oma sisemine disainer, meisterdaja või keskkonnasõdalane korknahast kangaga. See pole lihtsalt materjal; see on avaldus, elustiil, valik parema, stiilsema maailma jaoks!

Kuidas Integreerida Cortex Plain Korkkangas Õmblemiseks Oma Kodukujundusse ja Mööblisse?

Siin on samm-sammult juhend korkkanga ja kork spooni kasutamiseks, tagades iga kord veatu viimistluse. Vaadake ka meie Korgi Paigaldamise Tööriistu!
 
  • Kohandage Korkmaterjali: Enne paigaldamist tuleks looduslikku korki kohaneda ruumis, kus plaanite seda paigaldada – eelistatavalt 72 tunni jooksul.

  • Valige Õige Liim: Kui rääkida korkkangast seintele ja mööblile – liim on oluline! Vältige liiga vedelaid liime, mis võivad materjali läbi imbuda. Soovitame kasutada tüüpilisi polsterdamis- või puutööliime, mis on mõeldud õhukestele ja delikaatsetele kangastele või spoonidele. Veelgi lihtsama paigaldamise jaoks kaaluge meie isekleepuva kork spooni tellimist (saadaval eraldi 640 × 940 mm lehtedena). See on probleemivaba valik, mis tagab sileda, professionaalse viimistluse ilma liimidega vaeva nägemata.

  • Ettevalmistage Pind: Veenduge, et korkkangas kandmiseks mõeldud pind on puhas, kuiv ja sile. Iga tolm või praht võib mõjutada adhesiooni, seega võtke selle sammuga aega.

  • Mõõtmine ja Lõikamine: Proovige dekoratiivset spooni pinnale ja mõõtke vajalik suurus. Seejärel lõigake kork spoon nõuetekohaste tööriistadega täpselt mõõtude järgi. Kui seinale on vaja lõigata augud elektripistikute või muude funktsioonide jaoks, tehke seda ettevaatlikult tapeedinuga.

  • Asetage Kork: Asetage korkkangas või spoon hoolikalt pinnale. Alustage ühest servast ja siluge õrnalt, et vältida õhumulle ja kortse.

  • Vajutage ja Kinnitage: Kui see on paigas, vajutage alla ja kasutage pehmet lappi või rullikut, et tagada täielik kontakt pinnaga.

  • Trimmi ja Korista: Kui korkkangas ulatub üle, trimmige see puhta viimistluse saavutamiseks. Võtke aega, et saada need teravad servad.

  • Lase Kuivada: Jätke piisavalt aega liimi täielikuks kuivamiseks. Kannatlikkus on kestva rakenduse jaoks oluline.

Korkkangas Küsimustele Vastused: Teie KKK Juhend

K: Kas Cortex Plain korkkangas saab kasutada välitingimustes?

V: Kuigi korkkangas on loomulikult veekindel, ei soovitata pikaajalist välist kokkupuudet, kuna see võib mõjutada materjali pikaealisust.

K: Kas Cortex Plain korkkangas on kergesti hooldatav?

V: Jah, see nõuab minimaalset hooldust. Lihtsalt pühkige seda niiske lapiga, et see puhtana hoida. Riiete puhul soovitame käsipesu. Samuti vaadake meie Korgi Kaitse- ja Hooldustooted!

K: Kui paindlik on korkkangas?

V: See on üllatavalt paindlik, muutes selle ideaalseks nii riiete kui ka aksessuaaride jaoks, lisaks polstrimaterjalile ja dekoratsioonidele.

K: Kas korkkangas spooni saab kasutada põrandatel?

V: Sel juhul on parim valik kasutada spetsiaalselt keskkonnasõbralike põrandate jaoks loodud Korgipõrandaid.

K: Kas ma saan õmmelda Cortex Plain korkmaterjali tavalise õmblusmasinaga?

V: Kindlasti! See on disainitud õmblemiseks standardsete õmblusseadmetega, muutes selle DIY entusiastide seas lemmikuks.

K: Kas Cortex Plain korknahk tuhmub päikese käes?

V: Sellel on hea UV-kindlus, kuid nagu enamikul materjalidel, võib pikaajaline otsene päikesevalgus põhjustada aja jooksul mõningast tuhmumist.

K: Kas saadaval on erinevaid värve?

V: Jah, pakume erinevaid seeriaid ja värvivariante – kindlasti leiate endale midagi!

K: Kuidas erineb Korkkangas traditsioonilisest nahast?

V: Korkkangas on vegan, valmistatud taimsest materjalist ja on keskkonnasõbralikum kui loomanahk.

K: Kas ma saan kasutada kork spooni lagedel?

V: Jah, dekoratiivne kork spoon on nii kerge, et sobib ka lagedele.

K: Kuidas säilitada kasutamata kork spooni?

V: Säilitage kasutamata korktapeeti kuivas, jahedas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest.

K: Kuidas tellida suures koguses kork spooni oma ettevõttele?

V: Palun võtke meiega ühendust e-posti teel, aitame teil leida parima lahenduse!

K: Kas Cortex Plain korkkangas on allergeenivaba?

V: Jah, kork on hüpoallergeenne, muutes selle suurepäraseks valikuks allergikutele.

K: Mis on parim viis korknahkkanga lõikamiseks?

V: Kasutage puhta, täpse lõike jaoks teravat käsitöönuga või kääre.

Õmblemine Korkkangas: Vabasta oma loovus!

Loodusliku korgiga, eriti korknahkkanga ja õmblemiseks mõeldud korkmaterjaliga, on võimalused lõputud. Võite luua lai valik moeesemeid, sealhulgas stiilseid käekotte, rahakotte, jakke ja isegi kodukujundusobjekte nagu padjakatted ja laudlinad. Selle vastupidavus ja ainulaadne tekstuur muudavad selle ideaalseks nii moe- kui ka funktsionaalsete esemete jaoks. Korkkangas võimaldab nii käsitsi kui ka masinaõmblemist, mis muudab selle suurepäraseks alternatiiviks naturaalsele või kunstnahale erinevate aksessuaaride, jalanõude ja rõivaste tootmisel. Parim on seda hoida kuivas, jahedas kohas, eemal otsesest valgusest, lahti rullitud või õrnalt rullitud kujul.

Meist: Loome Rohelisemat Maailma

Meie südames oleme kirglikud loodusliku korgi suhtes. Kuna oleme juhtiv korktoodete pakkuja, sealhulgas korkpaber, kork spoon ja korknahkkangas, oleme uhked pakkudes kvaliteetseid, jätkusuutlikke valikuid erinevateks vajadusteks. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: tuua korgi uskumatud eelised rohkematele inimestele ja tööstustele.

Valmis astuma jätkusuutlikumasse, loomingulisemasse ja stiilsemasse tulevikku?

Ära unista ainult erinevuse tegemisest; ole see erinevus. Vali looduslik kork oma järgmiseks projektiks ja liitu liikumisega rohelisema, jätkusuutlikuma maailma poole. Külasta meid, tutvu meie valikuga ja alusta oma korgiteekonda juba täna!
Toote tüüp Korkmaterjal õmblemiseks, Korkpaber, Korgispoon
Mudel Cortex Plain
Formaat Rulli
Maksimaalne ühe rulli pikkus 17 m (müüakse jooksva meetri järgi)
Laius 137 cm
Paksus 0,55 mm (0,5 mm - naturaalne kork, 0,05 mm - polüester-puuvill)
Koostis Wood/pol/cott: 60/26/14
Kaal (GSM) 215 GSM

Customers who bought this product also bought

preload spinner
preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Turvalised maksed
Tasuta kohaletoimetamine
Kõrgeim kvaliteet
Rahulolu garantii