TASUTA TRANSPORT KÕIKIDELE TELLIMUSTELE. TELLIGE NÜÜD!

Valuuta :

Korkkangas CORTEX COLOR 0,5mm

Unit Price for 1 m 43,45 EUR / m

Unit Price for 2 m 29,79 EUR / m Unit Price for 3 m 25,15 EUR / m Unit Price for 4 m 22,61 EUR / m Unit Price for 6 m 20,13 EUR / m Unit Price for 8 m 18,78 EUR / m Unit Price for 10 m 18,01 EUR / m Unit Price for 12 m 17,59 EUR / m Unit Price for 14 m 17,15 EUR / m Unit Price for 17 m 16,71 EUR / m

(incl. VAT)
Klarna
Based on 1 Review
Model/Product no.: CORTEX2
Weight: 0.25 kg
Stock status: In stock
m

 

Kas oled komistanud tekstiili peale, mis ületab tavalise?

Kujutage ette oma stiilsest nahkriietusest ja klassikalisest korktahvlist sündinud sünergiat. Korgispoon, korknahk ja korkpaber – nii moekas kui ka keskkonnateadlik valik. Ideaalne korkkanga õmblemiseks või kui võluv korkpaber, see on täiuslik segu trendikusest ja keskkonnateadlikkusest.

Cortex Color'iga stiili revolutsioneerimas: Ultimaatne Korgiriie Moodi ja Sisustuse jaoks

Kork ei ole enam ainult veinisõprade jaoks. Nüüd, alates keskkonnateadlikest mõtlejatest kuni kõrgmoe disaineriteni, kõik on hakanud kasutama meie korkkangas. Kujutage ette: trendikaid kotte, rahakotte ja murrangulisi rõivaid – kõik valmistatud meie mitmekülgsest korkkanga õmblemiseks. See looduslik korkmaterjal on lummav disainimaailmas, tehes avalduse seintel ja mööblil kõikjal oma ainulaadse võluga!

Cortex Color: Muutmas Ruume ja Stiile Korkkangaga

Neile, kes soovivad lisada soojust ja looduslikku disaini värviliste elementidega oma seintele, on looduslik Cortex Color täiuslik valik. Olgu selleks vana korteri renoveerimine, kaasaegse ruumi kaunistamine või kontori uuendamine – meie dekoratiivne korkseinakate toob sisse võrdlematu atmosfääri ja stiili. Korgispoon on ideaalne neile, kes soovivad oma mööblit ja uksi taaselustada, lisades eristuva, loodusliku tunde. Korgispoon ja korkpaber on suurepärased kui pealiskiht mööblile nii era- kui ka avalikes kohtades nagu kohvikud, restoranid ja kontorid. See sobib suurepäraselt mööbli esipaneelide, OSB-plaatide või mis tahes pinna värskendamiseks, mis vajab ekstra võlu! Cortex Color on unistuste materjal nii moedisaineritele kui ka DIY entusiastidele. Meie korknahast kanga unikaalne tekstuur muudab selle peamiseks valikuks, lisades nende loomingule ökosõbralikku elegantsi. Meie korkkangast õmblemiseks otsitakse ka aksessuaaride valmistajate poolt toodetele nagu kotid, rahakotid ja kingad. Cortex Color paistab silma fantastilise alternatiivina traditsioonilisele või kunstlikule nahale, pakkudes looduslike mustrite ja elavate värvide aktsentide harmoonilist segu.

Cortex Color Korkkangas: Parim Ökoloogiline Valik

  • Öko-Šikk Korginahk: Korkkangas on valmistatud looduslikust korgist, meie korkpaber on visuaalselt lummav ja toetab ka keskkonnakaitset.

  • Peen Muster: Cortex Color ühendab korginaha ajatu elegantsi elavate värvide aktsentidega, pakkudes šikki ja lihtsat disaini.

  • Meetrid: Pakume korkkangast õmblemiseks paindliku meetri pikkustes. Iga rull võib ulatuda kuni 17 meetrini, tagades täpselt vajaliku koguse. Näiteks 20-meetrise tellimuse täidame kahe rulliga: üks 17 m ja teine 3 m.

  • Mõõtmed: Meie korkpaberi iga rull on laiusega 137 cm, tagades rohkelt materjali teie õmblusprojektidele. Näiteks 3 meetri tellimine annab teile tüki, mis on 3 m pikk ja 137 cm lai.

  • Optimaalne Paksus: Meie korginahkne kangas on 0,55 mm paksusega, koosnedes 0,5 mm looduslikust korgist ja lisaks 0,05 mm polüester-puuvilla segust suurema vastupidavuse tagamiseks.

  • Püsi Paigal: Pakume ka iseliimuvat versiooni, mis sobib sujuvatele, tolmuvabadele pindadele, saadaval eraldi 640 × 940 mm lehtedena (müüakse eraldi tootena).

Tutvuge meie 3D Dekoratiivse Korgiga kollektsiooniga!

Miks valida Õmblemiseks ja Muuks Korgimaterjali

  • Keskkonnateadlik Valik: Looduslik kork tõepoolest särab kui keskkonnateadlik valik. Kork saadakse korgitammide koorest ilma puudele kahju tekitamata, muutes loodusliku korgi suurepäraseks taastuvaks ressursiks.

  • Kergekaalulise Meistri: Korkpaberi paberilaadne kvaliteet teeb selle käsitlemise nauditavaks. Olgu tegemist professionaalse disaineriga, kes tegeleb korkkangaga või DIY huvilisega, kes töötab õmblemiseks mõeldud korgimaterjaliga, selle kergekaalulisus tagab lihtsa käsitsemise ja rakendamise.

  • Hüpoallergeeniline Pärl: Looduslik kork on pärl allergiaga inimestele. Selle hüpoallergeenne omadus tähendab, et see ei püüa tolmu ega allergeene, muutes korknahast kanga ohutuks valikuks kõigile. See aspekt on eriti oluline toodetes nagu korknahk, mida sageli kasutatakse riietes või aksessuaarides, mis on otseses kontaktis nahaga.

  • Õrn Puudutuskogemus: Õmblemiseks mõeldud korgimaterjali eristuv tekstuur köidab mitte ainult silmi, vaid pakub ka meeldivat puudutust. See pehmus annab toodetele luksusliku tunde, olgu selleks siis moes korkkangas või mööblis korgispoon. See pakub taktiilset kogemust, mida sünteetilised materjalid ei suuda matkida, tuues iga esemesse mugavust ja soojust.

  • Võrdlematu Mitmekülgsus: Korkpaberi mitmekülgsusel ei ole piire. See ületab kategooriaid, leides oma koha moe-, mööbli- ja seinakatete valdkondades. Korkkangas on juhtimas revolutsiooni moealal, pakkudes jätkusuutlikke ja stiilseid alternatiive tavapärastele materjalidele. Kodukujunduses toob korgispoon seintele ja mööblile looduslikku ja maalähedast võlu. Selline mitmekülgsus teeb sellest lõpliku valiku paljudeks rakendusteks!

Haara Korgirevolutsioonist: Aeg on Nüüd

Alusta teekonda korkkanga maailma ja vabasta oma sisemine disainer, käsitööline või keskkonnaaktivist korknahast kangaga. See on enam kui lihtsalt materjal; see on avaldus, elustiil, otsus luua parem, moekam maailm!

Valdama Cortex Color Korkmaterjali Integreerimist Oma Sisekujunduses ja Mööblis

Avasta saladused, kuidas tõrgeteta integreerida korkkangast oma projektidesse selle põhjaliku juhendi abil. Ära unusta uurida meie valikut Korgi Paigaldamise Tööriistu!
 
  • Loodusliku Korgi Ettevalmistamine: Enne paigaldust on oluline kohandada looduslikku korkmaterjali soovitud ruumis – eelistatavalt lubades 72-tunnist aklimatiseerumisperioodi.

  • Sobiva Liimi Valimine: Korkpaberi või korkkanga seintele ja mööblile kinnitamisel on liimi valik oluline! Vältige liialt vedelaid liime, mis võivad materjali läbida. Soovitame kasutada traditsioonilisi polsterdus- või puutööliime, mis on spetsiaalselt valmistatud õrnade kangaste ja spoonide jaoks. Need pakuvad optimaalset tugevuse ja õrnuse segu, et säilitada teie korgi veatu välimus. Lihtsaks rakendamiseks kaaluge meie iseliimuvat korkkanga spooni (saadaval eraldi 640 × 940 mm lehtedena). See pakub lihtsat lahendust saavutamaks ühtlast, professionaalset tulemust ilma traditsiooniliste liimide keerukuseta.

  • Pinna Ettevalmistamine: Veenduge, et pind, kuhu kavatsete korki paigaldada, on puhas, kuiv ja sile. Iga tolm või praht võib mõjutada adhesiooni, seega pöörake sellele sammule põhjalikku tähelepanu.

  • Mõõtmine ja Täpne Lõikamine: Proovige korkkanga spooni ja mõõtke vajalikud mõõtmed. Seejärel kasutage sobivaid tööriistu, et lõigata korkkanga spoon täpselt soovitud suuruseks. Kui seinale on vaja elektripistikute või muude elementide jaoks lõikeid teha, tehke seda ülesannet hoolikalt kasutades tapeedinuga.

  • Korgi Paigutamine: Asetage õrnalt korkkangas või spoon pinnale, alustades ühest servast ja siludes seda järk-järgult, et vältida õhumullide või kortsude teket.

  • Rõhu Avaldamine ja Adhesiooni Tagamine: Kui see on paigas, rakendage kindlat survet ja kasutage pehmet lappi või rulli, et tagada täielik kontakt korki ja pinna vahel.

  • Täpne Lõikamine ja Viimased Puudutused: Kui mõni korgimaterjali liigne osa ulatub pinna taha, lõigake see hoolikalt, et saavutada korrektne välimus. Pühendage aega teravate servade saavutamisele.

  • Andke Korralikult Kuivada: Andke liimil piisavalt aega põhjalikult kuivada. Kannatlikkus on oluline tegur vastupidava rakenduse saavutamisel.

Cortex Color Kollektsiooni Avastamine: Teie Detailne KKK Juhend

K: Kas Välistingimustes Kasutamine sobib Cortex Color Korkpaberile?

V: Kuigi kork on veekindel, ei soovita me seda pikaajaliseks väliskasutuseks, kuna see võib lühendada selle eluiga.

K: Kui Kergesti Hooldatav on Korkkangas Spoon?

V: Hooldus on minimaalne. Puhastage seda niiske lapiga. Sellest materjalist valmistatud rõivaste puhul soovitame käsipesu. Vaadake meie Korgi Kaitse- ja Hooldustoodete valikut lisainfo saamiseks.

K: Milline on Cortex Color Korknahast Materjali Paindlikkus?

V: Selle paindlikkus on märkimisväärne, muutes selle ideaalseks nii rõivaste kui ka aksessuaaride jaoks, samuti polsterdamiseks ja dekoreerimiseks.

K: Kas Cortex Color korkkangas sobib põrandakattematerjaliks?

V: Põrandakattematerjalina soovitame meie erilist korkkangas Korkpõrandat, mis on paremini sobiv põranda rakendusteks.

K: Kas tavalised õmblusmasinad saavad hakkama Cortex Color korkkangas õmblemisega?

V: Jah, seda saab hõlpsasti õmmelda standardsete õmblusmasinatega, muutes selle populaarseks DIY entusiastide seas.

K: Kas pikaajaline päikesevalguse käes viibimine tuhmistab Cortex Color korkkangas materjali?

V: Sellel on oluline UV-kindlus, kuid nagu enamik materjale, võib see aja jooksul pideva otsese päikesevalguse käes tuhmuda.

K: Mis eristab Cortex Color korkkangas spooni traditsioonilisest spoonist?

V: Meie Cortex Color korkkangas spoon on keskkonnasõbralik ja paistab silma ainulaadsete looduslike mustritega, millele on lisatud värvilisi aktsente, eristades seda tavapärastest spoonidest.

K: Kas Cortex Color korkpaberit saab kasutada käsitöös?

V: Jah, see on väga kohandatav erinevate käsitööprojektide jaoks, tuues teie loomingulistesse töödesse korkkangas keskkonnasõbralikku elegantsi.

K: Kas Cortex Color korknahk on tulekindel?

V: Kuigi kork on loomulikult tuleaeglustav, ei ole see täielikult tulekindel. See jääb siiski turvalisemaks võimaluseks võrreldes paljude sünteetiliste alternatiividega.

Korkkangas loovad võimalused: Värvilised aktsendid korkkangastel

Kui tegelete Cortex Coloriga avate loovate võimaluste maailma. Erinevad moeesemed, nagu trendikad käekotid, rahakotid, jakid ja isegi kodukaunistused nagu padjakatted ja laudlinad, saab vaevata valmistada korkkangastest. Selle erakordne vastupidavus ja eristuv tekstuur teevad sellest ideaalse valiku nii moe- kui ka praktilisteks esemeteks. Korkkanga mitmekülgsus võimaldab nii käsitsi kui ka masinõmblemist, muutes selle suurepäraseks alternatiiviks nii ehtsale kui ka sünteetilisele nahale mitmesuguste aksessuaaride, jalatsite ja rõivaste valmistamisel. Nõuetekohaseks säilitamiseks on soovitatav hoida seda kuivas ja jahedas kohas, eemal otsestest valgusallikatest, kas lahti rullituna või õrnalt kokku rullituna.

Meie rohelisest käsitööst

Sügavalt juurdunud meie väärtustes on tugev kire loodusliku korkkangase vastu. Meie teekond algas lihtsa eesmärgiga: tutvustada laiemale publikule ja mitmesugustele tööstustele korgi märkimisväärseid eeliseid.

Valmis jätkusuutlikumaks, kunstilisemaks ja stiilsemaks tulevikuks?

Ärge unistage ainult mõju avaldamisest; saage selle taga olevaks jõuks. Haarake looduslik korkkangas oma järgmise projekti jaoks ja saage osaks liikumisest poole jätkusuutlikuma ja keskkonnasõbralikuma maailma suunas. Tulge meile külla, uurige meie mitmekesist valikut ja alustage oma korkseiklust juba täna!
Tükkide suurus Cortex Color
Toote tüüp Korkmaterjal õmblemiseks, Korkpaber, Korgispoon
Formaat Rulli
Maksimaalne ühe rulli pikkus 17 m (müüakse jooksva meetri järgi)
Laius 137 cm
Paksus 0,55 mm (0,5 mm - naturaalne kork, 0,05 mm - polüester-puuvill)
Koostis Wood/pol/cott: 60/26/14
Kaal (GSM) 215 GSM

Customers who bought this product also bought

preload spinner
preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Turvalised maksed
Tasuta kohaletoimetamine
Kõrgeim kvaliteet
Rahulolu garantii