TASUTA TRANSPORT KÕIKIDELE TELLIMUSTELE. TELLIGE NÜÜD!

Valuuta :

Korkkangas CORTEX SILVER 0,5mm

Unit Price for 1 m 43,45 EUR / m

Unit Price for 2 m 29,79 EUR / m Unit Price for 3 m 25,15 EUR / m Unit Price for 4 m 22,61 EUR / m Unit Price for 6 m 20,13 EUR / m Unit Price for 8 m 18,78 EUR / m Unit Price for 10 m 18,01 EUR / m Unit Price for 12 m 17,59 EUR / m Unit Price for 14 m 17,15 EUR / m Unit Price for 17 m 16,71 EUR / m

(incl. VAT)
Klarna
Based on 2 Reviews
Model/Product no.: CORTEX3
Weight: 0.25 kg
Stock status: In stock
m

 

Kas olete kuulnud seda lugu korkkangast, mis arvas, et on nahk?

Noh, meie ka mitte, kuni Cortex Silver ruumi sisse jalutas! See pole lihtsalt ükskõik milline materjal; see on võluva segu võlust ja jätkusuutlikkusest, tõeline moodne avaldus ema Looduse poolt. Tõeline ilu peitub selle kohandatavuses!

Möödas on päevad, mil looduslik kork oli piiratud ainult veinindusega…

Täna, alates keskkonnateadlikest mõtetest kuni kõige moekamate ringkondadeni, kõik kallistavad korkkangast õmblemismaterjalina. Kujutage ette seda: stiilsed käekotid, tugevad rahakotid ja isegi uuenduslikud rõivad – kõik valmistatud meie kohandatavast korkkangast. Looduslik kork pole enam ainult pudelikorkide jaoks; see muundab interjööre ja moeesemeid ülemaailmselt oma unikaalse võlu ja mitmekülgsusega!

Interjööride ja moe revolutsioon: Korkkangast Fenomen

Muutke oma ruumi ja garderoobi loodusliku korki võluga! Olgu selleks ajaloolise korteri elustamine, moodsa ühe, kaunistamine või kontori värskendamine – meie looduslikud korkseinakatted imbuvad igasse keskkonda soojust ja eristavat iseloomu. Kork spoon kerkib esile kui valik neile, kes soovivad oma mööblit ja uksi uuendada, andes neile ainulaadse loodusliku võlu. See mitmekülgne materjal sobib suurepäraselt mööbli katmiseks nii era- kui avalikes ruumides, nagu kohvikud, restoranid ja kontorid, lisades erilise puudutuse kõigele alates kapi esipaneelidest kuni OSB plaatideni. Moeteadlikele ja DIY meisterdajatele on korkkangas tõeline rõõm. Meie korgi nahkmaterjali erakordne tekstuur positsioneerib selle kui peamise valiku neile, kes soovivad oma disainidesse lisada keskkonnasõbralikku elegantsi. Korkmaterjali mitmekülgsus õmblemiseks muudab selle ideaalseks erinevate aksessuaaride valmistamiseks, sealhulgas kottide, rahakottide ja isegi jalatsite jaoks. Korkkangas pakub suurepärast alternatiivi traditsioonilisele nahale, ühendades stiili ja jätkusuutlikkuse sujuvalt!

Cortex Silver Korknahk: Jätkusuutliku Elegantsi Tipp

  • Vaevatu Võlu: Cortex Silver kiirgab elegantset lihtsust, rõhutades loodusliku korgi korkkangas loomupärast võlu.

  • Keskkonnasõbralik Ime: Meie korkkangas on valmistatud keskkonnateadlikust looduslikust korgist, mis kiirgab mitte ainult ilu, vaid edendab ka keskkonna jätkusuutlikkust korkkangas abil.

  • Loomingulisuse Mõõtmed: Iga Cortex Silver korkpaberi rull on 137 cm lai, pakkudes rohkesti materjali teie loominguliste ettevõtmiste jaoks. Näiteks 3 meetri ostmine annab teile pideva tüki, mis on 3 meetrit pikk ja 137 cm lai korkkangas.

  • Teie Vajadustele Kohandatud: Pakume Cortex Silver korknahkkangast meetri kaupa, võimaldades teil osta täpselt vajaliku koguse oma projekti jaoks. Kui vajate rohkem kui maksimaalselt 17 meetrit ühel rullil, näiteks 20 meetri tellimine annab teile kaks rulli: ühe 17 meetrit ja teise 3 meetrit korkkangast.

  • Optimaalne Paksus: Cortex Silver korknahkkangas on 0,55 mm paks. See hõlmab 0,5 mm looduslikku korki, mida on täiendatud 0,05 mm polüester-puuvilla seguga, lisades vastupidavust ja tugevust korkkangale.

  • Kleepuva Mugavus: Pakume ka isekleepuvat varianti korkpaberist, mis sobib sujuvalt siledatele, tolmuvabadele pindadele. See variant on saadaval eraldi lehtedena, mõõtmetega 640 × 940 mm korkkangas (müüakse eraldi tootena).

Huvitatud lisadest dekoratiivsetest korkvõimalustest? Ärge jätke kasutamata meie 3D Dekoratiivkork valikut, mis on täiuslik viis lisada mõõdet ja stiili!

Miks Cortex Silver Korkkangas on Mängu Muutev?

  • Jätkusuutlik Hiilgus: Korgi keskkonnasõbralik olemus on märkimisväärne. Säästvalt korjatud korgitammest ilma puule kahju tekitamata, on see taastuv ressurss keskkonnaeetika musternäide.

  • Kergekaaluline Ime: Cortex Silver korkpaberi kergekaalulisus on silmapaistev omadus. See on unistus nii professionaalsetele disaineritele kui ka DIY fännidele, kes kasutavad korkmaterjali õmblemiseks, pakkudes vaevatut käsitsemist ja rakendamist korkkangasena.

  • Allergiavaba Meister: Looduslik kork paistab silma allergikute jaoks. Selle hüpoallergeensed omadused tagavad, et see on tolmust ja allergeenidest vaba, muutes meie korknahkkanga ohutuks ja mugavaks valikuks riietele ja aksessuaaridele, mis puutuvad kokku nahaga korkkangasena.

  • Luksuslik Tundmus: Cortex Silver korkmaterjali pehmus õmblemiseks? See on taktiiline nauding. See luksuslik kvaliteet tõstab esile kõike alates moeesemetest, mis kasutavad korkkangast, kuni mööblini, mida kaunistab kork spoon, pakkudes soojust ja mugavust, mida sünteetilised alternatiivid ei suuda pakkuda.

  • Üldine Võlu: Korkkangas mitmekülgsus on võrreldamatu. See sillutab sujuvalt teed moe, kodukaunistamise ja muu vahel. Moemaailmas pakub meie korkkangas jätkusuutlikku, stiilset alternatiivi traditsioonilistele materjalidele. Koduinterjöörides toob kork spoon rustikaalse võlu seintele ja mööblitükkidele. See kohandatavus positsioneerib Cortex Silveri mitmekülgsete loovate ettevõtmiste tipuvalikuks korkkangasena!

Astu Tulevikku Korgiga: On Aeg Muutusteks

Avasta põnevaid võimalusi korkkangast ja lase sellel inspireerida oma sisemist disainerit, käsitöölist või keskkonnasõpra. See on võimalus valida midagi paremat nii maailmale kui ka oma garderoobile!

Täiustage oma ruumi Cortex Silveriga: Juhend Korkkangast ja Spooni Kasutamiseks

Järgige seda üksikasjalikku juhendit, et sujuvalt integreerida Cortex Silver korknahkkangas ja kork spoon oma kodu sisekujundusse ja mööblisse. Ärge unustage uurida meie valikut Korgi Paigaldamise Tööriistu veelgi sujuvama protsessi jaoks!
 
  • Korgi Kohandamine Teie Keskkonnaga: Laske looduslikul korkmaterjalil kohanduda paigaldusala keskkonnaga umbes 72 tundi enne projekti alustamist korkkangasena.

  • Ideaalse Liimi Valimine: Liimi valik on kriitiline, kui kantakse Cortex Silver kork spooni pindadele. Eelistage liime, mis ei läbista õrna korki. Soovitame standardseid polstriliime, mis on kohandatud peente kangaste ja spoonide jaoks. Lihtsama lähenemise jaoks kaaluge meie isekleepuvat kork spooni, mis on saadaval 640 × 940 mm lehtedena, pakkudes vaevatut ja puhast rakendust korkkangasena.

  • Pinna Ettevalmistamine: Pind peaks olema puhas, kuiv ja ühtlane. Eemaldage kõik tolm ja praht optimaalseks adhesiooniks korkkangasena.

  • Täpsed Mõõtmised ja Lõikamine: Asetage kork spoon soovitud pinnale, et mõõta täpselt. Lõigake korkmaterjal täpselt sobivate tööriistadega. Vajalike aukude jaoks, nagu elektripistikute ümber, kasutage ettevaatlikult tapeedinuga korkkangasena.

  • Korgi Paigaldamine: Asetage õrnalt korknahkkangas pinnale, alustades ühest servast ja liikudes üle, et vältida õhumulle või kortse korkkangasena.

  • Vajutamine ja Silumine: Kui see on paigas, vajutage kork pinnale. Kasutage rulli või pehmet lappi, et tagada selle täielik kinnitumine.

  • Korralik Viimistlus: Eemaldage üleliigne korkmaterjal puhta serva jaoks, tagades professionaalse välimuse korkkangasena.

  • Kuivamisaeg: Andke liimile piisavalt aega põhjalikuks kuivamiseks. See kannatlikkus on vastupidava ja kestva viimistluse võti korkkangasena.

Cortex Silver Korkkangas KKK: Kõik Teie Küsimused Vastatud

K: Kas Cortex Silver Korknahkkangas sobib hästi välistingimustes kasutamiseks?

V: Kuigi kork on loomulikult veekindel, ei soovita me seda pikendatud välistingimustes kasutada, kuna see võib vähendada materjali vastupidavust korkkangasena.

K: Kui lihtne on Cortex Silver Korkkangast hooldada?

V: See on üsna hooldusvaba. Puhastamiseks piisab lihtsalt niiske lapiga pühkimisest. Rõivaesemete puhul soovitatakse käsipesu korkkangasena.

K: Kas Cortex Silver kork spooni saab kasutada põrandakattematerjalina?

V: Põrandakattematerjalina soovitame meie spetsialiseeritud Korkpõrandate tooteid, mis on spetsiaalselt loodud  põrandalahendusteks.

K: Millist paindlikkust pakub korknahkkangas?

V: Cortex Silver korknahkkangas on muljetavaldavalt paindlik, muutes selle mitmekülgseks valikuks riiete, aksessuaaride ning samuti polstrite ja dekooriprojektide jaoks korkkangasena.

K: Kas erinevad värvid korkkangast on saadaval?

V: Jah, meil on mitmeid sarju ja värvi valikuid, millest valida korkkangasena.

K: Kas Cortex Silver Korknahk tuhmub päikesevalguse käes?

V: Sellel on hea UV-kindlus, kuid pikaajaline otsene päikesevalgus võib aja jooksul põhjustada teatud tuhmumist korkkangasena.

K: Kuidas erineb korknahkkangas traditsioonilisest nahast?

V: Korknahk on vegan ja valmistatud taimsetest materjalidest, pakkudes jätkusuutlikumat alternatiivi loomset päritolu nahale korkkangasena.

K: Kuidas saan tellida Cortex Silver kork spooni hulgi oma äri jaoks?

V: Palun võtke meie klienditeenindusega ühendust e-posti teel ja me aitame teil leida parimad hulgimüügi võimalused korkkangasena.

K: Kas Cortex Silver kork spooni on võimalik kasutada lagedel?

V: Jah, meie dekoratiivne kork spoon on piisavalt kerge, et seda saaks paigaldada lagedele korkkangasena.

K: Mis on parim viis kasutamata Cortex Silver kork spooni säilitamiseks?

V: Hoidke kasutamata kork spooni kuivas, jahedas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest, et säilitada selle kvaliteeti korkkangasena.

K: Kas Cortex Silver Korkkangas on allergeenivaba?

V: Jah, Cortex Silver kork on hüpoallergeenne, muutes selle suurepäraseks valikuks allergikutele korkkangasena.

K: Mis on ideaalne meetod Cortex Silver korknahkkanga lõikamiseks?

V: Täpsete lõigete jaoks kasutage teravaid käsitöönugasid või käärea.

K: Kas Cortex Silver Korkmaterjal õmblemiseks on tulekindel?

V: Kork on loomulikult teatud määral tulekindel, kuid see ei ole täielikult tulekindel. Siiski on see paljudest sünteetilistest alternatiividest ohutum.

Tõstke Oma Käsitööd: Cortex Silver Korkmaterjaliga Õmblemise Imesid

Korknahkkanga loovad võimalused on piiramatud, ulatudes šikkide käekottide, rahakottide ja jakkide valmistamisest kuni kodukaunistuste uuendamiseni, nagu padjakatted ja laudlinad. Selle vastupidavus ja eristuv tekstuur muudavad selle mitmekülgseks valikuks nii moesuunitlusega kui ka funktsionaalsete projektide jaoks. Korkkangas sobib sujuvalt nii käsitsi kui ka masinõmblemiseks, pakkudes erakordset alternatiivi traditsioonilisele või sünteetilisele nahale erinevate aksessuaaride, jalatsite ja rõivaste jaoks. Nõuetekohane hoiustamine hõlmab selle paigutamist jahedasse, kuiva kohta, otsese valguse eest eemal, kas lahti rullituna või õrnalt kokku rullituna.

Meie Lugu: Rohelisema Homse Kujundamine

Meie südames on järjekindel kirg loodusliku korki vastu. Olles juhtiv korktoodete tarnija, hõlmates korkpaberit, kork spooni ja korknahkkangast, oleme uhked pakkumaks tipptasemel, keskkonnateadlikke lahendusi, et rahuldada laia valikut vajadusi. Meie teekond algas lihtsa eesmärgiga: muuta korgi märkimisväärsed eelised kättesaadavaks laiemale publikule ja mitmekesistele tööstusharudele.

Valmis astuma jätkusuutlikkuse, loovuse ja stiili tulevikku?

Ärge lihtsalt kujutlege muutuse tegemist; saage muutuse katalüsaatoriks. Omaks võtke looduslik kork oma tulevase projekti jaoks ja saage osaks liikumisest rohelisema, jätkusuutlikuma maailma poole. Külastage meid, uurige meie laialdast valikut ja alustage oma korkteekonda juba täna!
Toote tüüp Korkmaterjal õmblemiseks, Korkpaber, Korgispoon
Mudel Cortex Silver
Formaat Rulli
Maksimaalne ühe rulli pikkus 17 m (müüakse jooksva meetri järgi)
Laius 137 cm
Paksus 0,55 mm (0,5 mm - naturaalne kork, 0,05 mm - polüester-puuvill)
Koostis Wood/pol/cott: 60/26/14
Kaal (GSM) 215 GSM

Customers who bought this product also bought

preload spinner
preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Turvalised maksed
Tasuta kohaletoimetamine
Kõrgeim kvaliteet
Rahulolu garantii