TASUTA TRANSPORT KÕIKIDELE TELLIMUSTELE. TELLIGE NÜÜD!

Valuuta :

Korkkangas CORTEX GOLD 0,5mm

Unit Price for 1 m 43,45 EUR / m

Unit Price for 2 m 29,79 EUR / m Unit Price for 3 m 25,15 EUR / m Unit Price for 4 m 22,61 EUR / m Unit Price for 6 m 20,13 EUR / m Unit Price for 8 m 18,78 EUR / m Unit Price for 10 m 18,01 EUR / m Unit Price for 12 m 17,59 EUR / m Unit Price for 14 m 17,15 EUR / m Unit Price for 17 m 16,71 EUR / m

(incl. VAT)
Klarna
Based on 2 Reviews
Model/Product no.: CORTEX4
Weight: 0.25 kg
Stock status: In stock
m

 

Kas olete kunagi soovinud Midase puudutust, kus kõik, mida puudutate, muutub kullaks?

Noh, haarake oma õmblusnõelad, sest Korkkangas Cortex Gold on kohe lisamas veidi kulda teie projektidesse! Selle nimi, mis manab silme ette luksuse ja peenuse kujutisi, ei ole lihtsalt ükskõik milline korkkangas – see on käsitöömaterjalide kuldstandard. Selles luksuslikus segus leiate korkpaberi mitmekülgsuse, korkvineeri vastupidavuse ja õmblemiseks mõeldud korkkanga elegantsi – kõik mähitud kuldsesse helgusesse!

Looduslik kork on ületanud oma traditsioonilise rolli kaugemale veinimaailmast

See on nüüd igas ringkonnas kõneaine, alates öko-advokaatidest kuni moedisaini tipptegijateni. Kujutage ette seda stsenaariumi: stiilsed, trendikad käekotid ja isegi uuenduslikud rõivad, kõik sündinud korkkanga kohandatava loomusest. See ei ole ainult mood – looduslik korkkangas muudab revolutsiooniliselt interjööre, kaunistades seinaid ja mööblit oma kohalolekuga üle kogu maailma.

Kork Imetabane: Kangas Iga Vajaduse Jaoks

Looduslik korkkangas, eriti seinakatete jaoks, on esimene valik neile, kes soovivad oma ruumidesse tuua soojust ja looduslikku hõngu. Olgu selleks siis klassikalise linnamaja värskendamine, kaasaegse korteri dekoreerimine või kontori uuendamine – dekoratiivne kork toob sisse võrdlematu atmosfääri ja stiili. Korkvineer kerkib esile ideaalse valikuna neile, kes soovivad oma mööblile ja ustel anda ainulaadse, loodusliku olemuse. Korkvineer särab, kui seda kasutatakse mööblifassaadidel, OSB plaatidel või mis tahes pinnal, mis igatseb seda lisavõlu! Moe innovaatoritele ja DIY fännidele on korkkangas unistuste materjal. Meie korknahast kangas, oma ainulaadse tekstuuriga, on esmavalik neile, kes soovivad oma disainidesse lisada keskkonnasõbralikku elegantsi. Õmblemishuvilised ja aksessuaaride loojad, kes valmistavad esemeid nagu kotid, rahakotid ja jalatsid, leiavad meie õmblemiseks mõeldud korkmaterjalist suurt väärtust. Kui paindlik alternatiiv looduslikule või sünteetilisele nahale, on korkkangas silmapaistev valik.

Cortex Gold Korkkangas: Luksuslik Jätkusuutlikkus

  • Looduse Luksuse Olemus: Cortex Gold Korkkangas püüab kinni looduse ilu olemuse, ületades tavalist oma öko-sõbraliku elegantsiga.

  • Kuldstandard Öko-Sõbralikes Materjalides: See materjal on enam kui visuaalselt lummav; see on pühendumus jätkusuutlikule luksusele, valmistatud esmaklassilisest korkkangast.

  • Täiuslik Suurus Kuldses Loomingus: Iga Cortex Gold korkkanga rull on 137 cm lai, pakkudes heldet lõuendit teie projektidele. Näiteks 3 meetri valimine annab suurepärase 3 m x 137 cm korkkanga laiuse.

  • Kohandatud Teie Kuldse Puudutuse Jaoks: Teie erinõuetele vastates müüakse Cortex Gold Korkkangas kangast meetri kaupa, võimaldades teil tellida täpselt vajaliku koguse. Ühel rullil on maksimaalne pikkus 17 meetrit. Näiteks 25 meetri materjali tellimisel saate kaks rulli: 17 m ja 8 m korkkangast.

  • Jõu ja Delikaatsuse Fusioon: 0.55 mm paksusel korknahal on 0.5 mm looduslikku korki ja 0.05 mm polüestri-puuvilla segu, tasakaalustades vastupidavust ja delikaatset puudutust korkkangaga.

  • Kuldstandard Liimimisel: Samuti saadaval iseliimuvana, ideaalne siledatel, puhtatel pindadel, müüakse eraldi lehtedena suurusega 640 × 940 mm – kui vajate seda kuldselt mugavat korkkangast puudutust. Müüakse eraldi tootena.

Ärge jätke kasutamata meie dekoratiivsete võimaluste valikut, sealhulgas suurepärane 3D Dekoratiivne Kork!

Cortex Gold Korkkangas: Stiili ja jätkusuutlikkuse sümfoonia

  • Kõikide tööde Meister: Cortex Gold korkkanga kohandatavus on võrreldamatu. See ühendab vaevata erinevaid valdkondi, alates šikkidest moeelementidest kuni sisekujunduse ja seinakateteni. Cortex Gold korkkangas teeb moemaailmas laineid, pakkudes keskkonnasõbralikke ja moekaid alternatiive tavapärastele tekstiilidele. Sisekujunduses annab korkviimistlus orgaanilise, maalähedase hõngu nii seintele kui mööblile, esitledes selle mitmekülgset kasutamist arvukates projektides.

  • Kergekaallaste Tšempion: Cortex Gold korkpaberi kasutamine on puhas rõõm, tänu selle erakordselt kergele loomusele. Olgu sa kogenud disainer, kes loob korkkangast, või harrastaja, kes tegeleb õmblusprojektidega korkmaterjalist, selle kerguse omadus tagab sujuva käsitsemise ja lihtsa rakendamise.

  • Keskkonnasõbralik Ime: Loodusliku korgi ökoloogilised eelised on tohutud. Seda saadakse korgitammide koorest ilma puule kahju tegemata, näidates sellega suurepärast jätkusuutliku ressursi kasutamise näidet.

  • Allergiasõbralik Ime: Allergikutele on Cortex Gold looduslik korkkangas tõeline õnnistus. Selle hüpoallergeensed omadused tagavad, et see on vaba tolmu ja allergeenidest, muutes korkkangas turvaliseks valikuks kõigile, eriti esemetes nagu riided või aksessuaarid, mis puutuvad otseselt kokku nahaga.

  • Luksuslik Pehmus: Cortex Gold korkmaterjali eristav tekstuur õmblemiseks pole mitte ainult esteetiliselt meeldiv, vaid ka nahale õrn. See pehmus toob luksustunde erinevatesse toodetesse, olgu selleks moeesemed, mis on valmistatud korkkangast, või mööblitükid, mida kaunistab korkviimistlus. See pakub taktiilset rikkust, mida sünteetilised alternatiivid ei suuda jäljendada, tuues igasse esemesse mugavustunnet ja soojust.

Haara kinni korkrevolutsioonist: Tee oma jäljend kohe

Sukeldu uuenduslikku korkkanga maailma ja äratage endas disainer, looja või keskkonnakaitsja. Korkkangas pole lihtsalt materjalid - need esindavad deklaratsiooni, eluviisi, pühendumust maailmale, mis pole mitte ainult moekam, vaid ka teadlikum ja vastutustundlikum.

Kodu uuendamine Cortex Gold korkkangaga: Õmblusteta Integreerimise Juhend

Avasta, kuidas hõlpsalt ja õmblusteta lisada oma kodu dekoori ja mööblisse Cortex Gold korkkangast ja korkviilu selle detailse juhendi abil. Ära unusta tutvuda meie spetsialiseeritud Korkkangaste Paigaldusvahenditega, et kogemus oleks veelgi sujuvam!
 
  • Korkmaterjali Aklimatiseerimine: Enne paigaldamist on oluline lasta looduslikul korkkangal kohaneda paigaldusruumi keskkonnaga. Optimaalse tulemuse saavutamiseks soovitame 72-tunnist aklimatiseerimisperioodi.

  • Parima Liimi Valimine: Liimi valik on kriitiline, kui rakendada Cortex Gold korkpaberit või korkviilu. Soovitame standardseid polsterdus- või puidutööliime, mis on formuleeritud õrnade materjalide jaoks nagu õhuke korkkangas õmblemiseks või viilud. Lihtsama lahenduse jaoks on suurepärane alternatiiv isekleepuva spooniga versioon, mis on saadaval 640 x 940 mm lehtedena, mis tagab lihtsa ja puhta pealekandmise.

  • Pinna Ettevalmistus: Pinnas, kuhu korkkangast paigaldatakse, peab olema laitmatult puhas, kuiv ja sile. Eemaldage kõik tolm või osakesed, et tagada korkkanga korralik kinnitumine.

  • Mõõtmine ja Lõikamine: Asetage dekoratiivne Cortex Gold korkviil pinnale, et hinnata vajalikku suurust. Lõigake korkkangas õmblemiseks või viil suurusele sobivaks, kasutades sobivaid tööriistu. Kui peate tegema arvestusi elektripistikute või sarnaste paigaldiste jaoks, lõigake need alad täpselt lõiketeraga.

  • Korkkanga Paigaldamine: Alustage Cortex Gold korkkanga joondamisega pinna ühest servast, seejärel asetage see järk-järgult, siludes, et vältida õhumulle või kortse.

  • Pressimine ja Silumine: Kui korkkangas on paigas, vajutage seda kindlalt pinnale. Kasutage pehmet lappi või rullikut, et tagada selle täielik kinnitumine, kõrvaldades kõik lüngad.

  • Lõplikud Kohandused: Lõigake üleliigne materjal puhta ja terava viimistluse saamiseks. Võtke siin aega parimate tulemuste saavutamiseks.

  • Kivistumisaeg: Andke liimile piisavalt aega täielikuks tahkumiseks. Kannatlikkus siin on võti, et tagada vastupidav paigaldus.

Cortex Gold Korkkangas Essentials: Ülim KKK Ressurss

K: Kas on võimalik kasutada Cortex Gold korkkangas välistingimustes?

V: Kuigi korkkangas iseenesest tõrjub vett, on soovitatav vältida pikaajalist välist kasutust, et säilitada selle kvaliteeti ja vastupidavust.

K: Kuidas hoolitseda Cortex Gold Korkkanga eest?

V: Hooldamine on lihtne. Pühkimine niiske lapiga hoiab korkkanga puhtana. Riiete puhul on käsipesu parim viis.

K: Kui paindlik on korknahk kangas?

V: Erakordselt paindlik, sobib korkkangas suurepäraselt nii rõivastele kui ka aksessuaaridele, samuti polstriteks ja dekoratiivseteks eesmärkideks.

K: Kas korkviilude kasutamine põrandakatete jaoks on teostatav?

V: Põrandate jaoks on parim valida meie spetsiaalselt Korkpõrandakate, mis on mõeldud keskkonnasõbralike põrandavajaduste jaoks.

K: Kas tavalised õmblusmasinad suudavad töödelda Cortex Gold Korkkangast õmblemiseks?

V: Kindlasti! See on valmistatud lihtsaks õmblemiseks tavaliste õmblusmasinatega, mis teenib kõrgeid hindeid DIY entusiastide seas.

K: Kuidas on lood Cortex Gold korkkangas vastupidavusega UV-kiirgusele ja võimaliku tuhmumisega?

V: See kiidab end hea UV-kindlusega. Siiski, nagu enamik materjale, võib ulatuslik otseste päikesekiirte käes viibimine põhjustada aja jooksul mõningast tuhmumist.

K: Kas korkkangas pakub erinevaid värvivalikuid?

V: Tõepoolest, pakume mitmesuguseid sarju ja värvivariatsioone, et rahuldada iga eelistust!

K: Kuidas eristub korknahk kangas traditsioonilisest nahast?

V: Korknahk eristub kui vegan, taimset päritolu materjal, pakkudes keskkonnasõbralikumat alternatiivi loomset päritolu nahale.

K: Kas korkviilu saab rakendada ka lagedele?

V: Kindlasti, selle kerge iseloom muudab dekoratiivse korkviilu sobivaks ka lagede rakendusteks.

K: Mis on soovitatav hoiustamismeetod kasutamata korkviilude jaoks?

V: Hoidke kõiki kasutamata korkviilusid jahedas, kuivas kohas, kaitstuna otsese päikesevalguse eest.

K: Kuidas saan oma ettevõtte jaoks hankida suures koguses korkkangast?

V: Võtke ühendust meie äriosakonnaga e-posti teel ja me aitame teil leida optimaalse korkkanga lahenduse!

K: Mis on ideaalne meetod korkkangas lõikamiseks?

V: Täpsete ja korralike lõigete jaoks kasutage teravat käsitöönuga või kääre, mis on mõeldud korkkanga lõikamiseks.

Cortex Gold: Meistriteosed korkkangast, õmblemiseks

Vabasta oma loominguline säde Cortex Goldiga, kus piiritud võimalused ootavad. Sukeldu maailma, kus saad moekaid asju luua, alates šikkidest käekottidest ja elegantsetest rahakottidest kuni trendikate jakkideni, kasutades selleks korkkangast. Ära peatu seal; uurige kodukaunistamise võimalusi nagu padjakatted ja laudlinad korkkangast. Korgi olemuslik vastupidavus ja ainulaadne tekstuur teevad sellest erakordse valiku nii moekate kui ka funktsionaalsete loomingu jaoks. Korkkangaga õmblemisteekond ei tunne piire – olgu see käsitsi või masinaga, see muutub sujuvalt mitmekülgseks materjaliks. See jätkusuutlik alternatiiv looduslikule või sünteetilisele nahale sobib suurepäraselt aksessuaaride, jalatsite ja rõivaste meisterdamiseks, mis kiirgavad peenust ja keskkonnateadlikku stiili. Pikaajalise kvaliteedi tagamiseks hoiustage oma Cortex Gold korkkangast jahedas, kuivas kohas, kaitstuna otsese valguse eest, kas lahti rullituna või õrnalt rulli keeratuna.

Meie teekond: jätkusuutlikkuse eestvedamine

Meie sügavas sisimas peitub järeleandmatu kirg loodusliku korgi imede vastu. Olles korkkangaste uuenduste juhtiv pakkuja, oleme uhked, pakkudes esmaklassilisi, keskkonnateadlikke alternatiive mitmekesistele vajadustele. Meie reis algas sügava missiooniga: demokratiseerida korgi erakordseid eeliseid, laiendades selle ulatust laiemale publikule ja erinevatele tööstusharudele.

Valmis astuma jätkusuutlikkuse, innovatsiooni ja kestva elegantsi tulevikku?

Ära unista ainult mõjutamisest; saa muutuste katalüsaatoriks. Kasuta looduslikku korkkangast oma järgmises projektis ja ole osa liikumisest rohelisema, jätkusuutlikuma maailma poole. Külasta meid, tutvu meie laia valikuga ja alusta oma korkteekonda täna!
Toote tüüp Korkmaterjal õmblemiseks, Korkpaber, Korgispoon
Mudel Cortex Gold
Formaat Rulli
Maksimaalne ühe rulli pikkus 17 m (müüakse jooksva meetri järgi)
Laius 137 cm
Paksus 0,55 mm (0,5 mm - naturaalne kork, 0,05 mm - polüester-puuvill)
Koostis Wood/pol/cott: 60/26/14
Kaal (GSM) 215 GSM

Customers who bought this product also bought

preload spinner
preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Turvalised maksed
Tasuta kohaletoimetamine
Kõrgeim kvaliteet
Rahulolu garantii