Täiuslik vahuveinidele
Keskkonnasõbralik ja looduslik
Korjatud Portugali korgimetsadest
TCA testitud ja heaks kiidetud
Äärmiselt vastupidav
Õhukindel sulgemine
Küsimusi? Me oleme siin, et neile vastata!
MIS TÕUGU VEINIDELE ON VEGA KORGID MÕELDUD?
VEGA korgid on spetsiaalselt loodud vahuveinide jaoks, nagu šampanja, prosecco või cava. Need pakuvad suurepärast tihendust tänu kõrgekvaliteedilistele korgi graanulitele.
KAS VEGA KORKE SAAB KASUTADA VAHETA VEINIDE KORKIDENA?
Ei, need korgid on optimeeritud vahuveinidele. Vaiksete veinide jaoks sobivad paremini SELO ja UNIQ korgid, kuna neil on spetsiaalsed omadused.
MIS SUURUSEGA ON VEGA VAHUVEINI KORGID?
Kõik VEGA korgid on mõõtmetega 48 × 30,5 mm.
MIS ERISTAB VEGA KORKIDE MUDELID TEINE
MIS ERISTAB VEGA KORKIDE MUDELID TEINE-TEISEST?
Erinevad korgimudelid erinevad korgi graanulite suuruse ja konsistentsi poolest.
Samuti on neil tehnilised erinevused:
- VEGA1 ja VEGA2 pikkuse tolerants on +/- 0,5 mm, samas kui VEGA3 ja VEGA4 puhul on see +/- 1,0 mm.
- Läbimõõdu tolerants VEGA1 ja VEGA2 puhul on +/- 0,3 mm, samas kui VEGA3 ja VEGA4 puhul on see +/- 0,5 mm.
- Maksimaalne absorbeerimisvõime VEGA1 ja VEGA2 puhul on kuni 25%, samas kui VEGA3 ja VEGA4 suudavad absorbeerida kuni 20%.
- TCA tasemed erinevad: VEGA1 ja VEGA2 puhul on väljastus ≤ 1,5 ng/L, samas kui VEGA3 ja VEGA4 puhul on see ≤ 0,9 ng/L.
MIS ON VEGA KORKIDE TCA TASE?
VEGA1 ja VEGA2 korkide puhul on TCA tase kuni 1,5 ng/L, samas kui VEGA3 ja VEGA4 puhul on maksimumiks 0,9 ng/L. VEGA korgid on hoolikalt testitud, et säilitada madalamaid TCA tasemeid võrreldes tavaliste korgiga.
MIS ON TCA JA MIKS SEE ON OLULINE?
TCA on keemiline ühend, mis võib tekitada veinis kerget “korki” maitset. Kui see juhtub, ei pea muretsema, vein on endiselt ohutu juua – see mõjutab ainult maitset ja lõhna, mitte ohutust.
Madala TCA tasemega korgi valimine vähendab korki maitse riski. Veini täieliku maitse säilitamiseks vali korgid, mis vähendavad TCA taset.
KAS LOODUSLIK KORK VÕIMALDAB VEINIL HINGATA?
Jah, loodusliku korgi unikaalne rakustruktuur võimaldab pudelisse pääseda väikestel õhukogustel, aidates veinil vananeda ja arendada rikkamaid maitseid.
Kork laseb läbi täpselt piisava hulga õhku, võimaldades veinil küpseda ilma riknemata, erinevalt odavamatest korgidest, mis lasevad liiga palju õhku sisse.
KUIDAS ON PARIM VIIS KORKIDEGA SULETUD VEINIPUDELITE SÄILITAMISEKS?
Pudelite horisontaalne säilitamine tagab, et kork püsib niiske, hoides ära selle kuivamise ja tihendi kadumise. Soovitatav on hoida pudeleid jahedas ja pimedas kohas, kus temperatuurid püsivad stabiilselt 10 ja 15°C vahel.
MILLISEID TINGIMUSI TULEB VEINI SÄILITAMISEL VÄLTIDA?
Hoia pudeleid otsese päikesevalguse eest, kuna see võib rikkuda veini maitset. Samuti on soovitatav vältida säilitusalasid, kus temperatuurid kõikuvad.
KUIDAS ON VEGA VAHUVEINI KORGID TOODETUD?
VEGA korgid on valmistatud looduslikust korgist, mis on jätkusuutlik materjal. Need vormitakse individuaalselt kvaliteetsetest korgi graanulitest, andes neile vajaliku paindlikkuse ja tugevuse, mida vahuveinipudelid vajavad.
Meie korgid on valmistatud korgi graanulitest, mis on ohutud kokkupuuteks toiduga, ilma taaskasutatud või geneetiliselt muundatud materjalide (GMO) kasutamiseta.
KAS LOODUSLIK KORK SOBIB VEGANITELE?
Jah, see pärineb korgitamme koorest ja ei sisalda loomseid kõrvalsaadusi. See on ökoloogiline ja looduslik materjal, mida korjatakse ilma puule kahju tegemata.
Vahuveini kork on palju enamat kui lihtsalt puutükk. See võib tunduda lihtne, kuid sellel on kriitiline roll sinu veini kvaliteedi ja maitse säilitamisel!
#1 HOIAB VAHUVEINI VÄRSKENA
Vahuveini korkide puhul on vajalikud mitmed olulised omadused, et tagada veini värskus.
Hea kork peab pakkuma õhukindlat sulgemist, ja looduslik kork teeb seda erakordselt hästi. See tagab, et vein jääb mullitavaks, hoides gaasi pudelis. Looduslik kork on ideaalne pudelite sulgemiseks, säilitades vajaliku rõhu.
Paindlikkus on teine oluline tegur. Looduslik kork kohandub pudelikaela kujuga, erinevalt sünteetilistest alternatiividest.
Lõpuks, looduslik kork tagab optimaalse õhuvahetuse, võimaldades veinil hingata, samal ajal säilitades selle maitse.
#2 MADALAMAD TCA TASEMED
Iga vahuveini korki puhul on üks peamisi prioriteete, et sellel oleks madalad TCA tasemed. Liigne TCA võib põhjustada, et vein maitseb nagu märg papp, mis on tavaline probleem madalama kvaliteediga korkidega. Meie looduslikud korgid minimeerivad TCA-d, vähendades selliste maitserikete riski.
Lihtsalt öeldes, kui avad VEGA korkidega suletud pudeli, maitseb vein nii, nagu peab, ilma soovimatu korgimaitseta.
#3 SULEB PUDELID TÄIUSLIKULT
See on kriitiline vahuveini korkide puhul. VEGA korgid on valmistatud peenetest korgi graanulitest, mis annavad ühtlasema struktuuri.
Looduslik kork moodustab seetõttu parema tihendi, mis on oluline vahuveinide rõhu säilitamiseks.
#4 JÄTKUSUUTLIK MATERJAL TULEVIKUKS
Looduslik kork on üks jätkusuutlikumaid saadaolevaid materjale. Korgi koor korjatakse puule kahju tegemata ja selle taastumisel neelab puu rohkem CO2. Protsessi saab korrata iga 9-12 aasta tagant, muutes selle taastuvaks ressursiks.
Korgist korgid on ka täielikult biolagunevad ja taaskasutatavad. Loodusliku korgi valimisel toetad ökoloogilist tootmist ja tervislikumat planeeti!
#5 LISAB SINU VEINILE ELEGANTSU
Looduslik kork lisab igale pudelile rafineeritust. Selle unikaalne tekstuur ja välimus muudavad selle elegantseks lisandiks veinikogemusele.
Loodusliku korgiga suletud pudeli avamine on rohkem kui lihtsalt maitseelamus – see on osa veinitootmise traditsioonist ja kvaliteedist. Looduslik korgist kork lisab väärtust ja jutustab loo hoolitsusest ja austusest looduse vastu.
#6 TOETAB KÄSITÖÖLISTE KORJAMIST
Loodusliku korgi valimisega toetad nii jätkusuutlikke tavasid kui ka kohalikke kogukondi. Sellistes kohtades nagu Portugal, on korgi korjamine olnud käsitöötraditsioon juba sajandeid.
Korgi korjamise protsess nõuab suurt hoolt ja oskusi. Iga 9-12 aasta järel koorivad käsitöölised hoolikalt puukoore käsitsi, tagades, et puu ei saaks kahjustada ja suudaks jätkuvalt korgimaterjali toota tulevasteks korjamisteks. See tava säilitab nii keskkonda kui ka pikka traditsiooni.